Tjenester & Support / Teknisk support

Raske svar og hjelp til selvhjelp

På denne siden har vi samlet linker som raskt gir deg muligheten til å søke etter kjente problemstillinger, tips, informasjon for SAS® brukere, om feil i vår dokumentasjon, rettelser og mulighet for å kunne laste ned våre nyeste hot fixes.

SAS Notes
Feildatabank med svar og mulige løsninger.

Alert Notes
Viktig informasjon som de som jobber med installasjon og programvare fra SAS må være oppmerksomme på.

System Requirements
Beskriver krav til hard- og software for bruk av SAS Systemet

Installation Instructions
Inneholder instrukser for installasjon av SAS Systemet og tilpasning av produkter fra SAS til ulike plattformer.

Hot fixes
Bug Fixes for aktuelle versjoner av SAS.
FAQs
Ofte stilte spørsmål med svar

Maintenance Bug Fixes
Løsninger for vedlikehold og feil

Technical Notes
Inneholder mye dokumentasjon med løsninger på spesielle problemstillinger

FTP Access
Teknisk informasjon, fixes og eksempler til å lastes ned fra en FTP-site

SAS Sample Programs
Programmeringseksempler

Code Samples and Technical Tips
Kodeeksempler og tekniske tips