Tjenester & Support / Teknisk support

SAS Premium Support - Utnytt din SAS-investering til det fulle

SupportIngen har bedre kjennskap til SAS’ teknologier og løsninger enn SAS Institute. SAS Premium Support er det mest kostnadseffektive alternativet for vedlikehold av dine forretningskritiske SAS-løsninger. Med denne tjenesten får du rask tilgang til SAS’ ekspertise både på et strategisk nivå og supportnivå til en fast årlig avgift, som kan budsjetteres inn i den totale SAS-investeringen.

SAS Premium Support fungerer som en videreføring av din bedrifts interne ressurser og SAS-ekspertene bistår din organisasjon proaktivt for å sikre effektiv utnyttelse av løsningen. Du får i tillegg spesialtilpassede opplæring i dine egne lokaler og invitasjoner til SAS-events.

Tjenesten utføres av et dedikert Premium Support-team og inkluderer Technical Account Management, konsulentvirksomhet, prioritetshåndtering, samt teknisk støtte på brukerstedet hvis systemet er nede og i en kritisk periode.

For virksomheter med en betydelig investering i SAS er den personlige oppfølgingen fra et SAS Premium Support-team det beste alternativet for å sikre kontinuitet og optimal strategisk bruk av SAS i takt med virksomhetens endrede behov.

Kontakt oss for en dialog om hvordan vi bidra i din organisasjon! 

1.
Hva er SAS Premium Support?

2.
Hvem er tjenesten utviklet for?

3.
Hvorfor er tjenesten viktig?

4.
Hvem leverer SAS Premium Support?

SAS Premium Support garanterer prioritert oppfølging med eget dedikert ekspertteam med omfattende kunnskap om din SAS-infrastruktur og dine forretningsbehov.

Tjenesten er beregnet på SAS-kunder som har implementert komplekse SAS-løsninger, for å effektivt hente ut maksimal nytte av SASinvesteringen. Med SAS Premium Support kan din organisasjon gå fra reaktiv til proaktiv support, som løsning på utfordringer knyttet til stadig økende forventninger fra forretningsbrukerne kombinert med ofte begrensede IT-ressurser. SAS Premium Support leveres av en dedikert teknisk rådgiver sammen med en teknisk supportspesialist. Disse støttes av konsulenter, arkitekter og vårt team med eksperter fra SAS' tekniske support.

 

Les mer om SAS Premium Support (PDF)