Tjenester & Support / Konsulent

Konsulent

Det er alltid godt å ha med seg én, som har gått samme veien før ...
 

SAS-konsulenter Våre løsninger for forretningsanalyse og rapportering er blant verdens beste. I tillegg har våre konsulenter lang erfaring med å hjelpe kundene våre med å få det optimale ut av sine effektiviserende it-løsninger. Det er folk som vet hva de snakker om. De lever av å se muligheter, løsninger og verdier.

Vi håndplukker alltid konsulenten eller teamet til hver oppgave, enten den krever konkret teknisk kunnskap eller kjennskap til en spesifik bransje. Ta turen mot en faktabasert forretningsinnsikt sammen med SAS Institute.

Så når du mye lenger ...

 

KONSULENTTJENESTER

SAS Institute Norge har i dag 50 høyt kvalifiserte konsulenter, rådgivere og prosjektledere. Vår spisskompetanse er primært knyttet til våre produkter og tilstøtende operativsystemer, databaser og middleware.

Vi er spesialister på arkitektur og design av datavarehus løsninger. Det vil si; hvordan samle data fra forskjellige dataplattformer, bearbeide disse dataene, analysere dem og presentere dem som beslutningsunderlag for ledere og andre brukere.

Våre konsulenter har lang erfaring fra prosjekter hos kunder i Norge og Europa forøvrig. Vi leverer tjenester til blant annet offentlig sektor, bank og finans, telekommunikasjon, handel og industri. Alle konsulentene er spesialister på implementering av SAS løsninger innenfor sitt område, blant annet innenfor:

  • Prosjektledelse
  • Datavarehus
  • Datamining
  • Web-rapportering
  • Arkitektur og design

I tilegg arbeider konsulentene tett med våre rådgivere som har erfaringsbakgrunn fra ulike bransjer. Dette sikrer at kompetanse på dine bransjespesifikke utfordringer tas med i utformingen av den rette løsningen for akkurat din bedrift. Forankringen i din organisasjon sikres via en skreddersydd utdanningsplan for dine medarbeidere. I samarbeidet inngår også hjelp og rådgivning om bruken av SAS Systemet fra vår avdeling Teknisk Support, som står stand by 24/7.

Sammen utgjør disse tjenestene den kompetansebase som sikrer at din SAS®-løsning oppfyller dine behov og gjør deg i stand til å nå dine forretningsmål.

Lær om andre kunders SAS-prosjekter
Etter 30 år på markedet har vi løst et bredt spekter av oppgaver for store og små virksomheter, innenfor både privat og offentlig sektor.

Kundehistoriene forteller like mye om våre kunders strategier, prosjekter og resulater som om våre løsninger.

Hører ikke din virksomhet også med på denne listen?

START ET SAMARBEID

Få et konkret og uforpliktende tilbud
Sett av en times tid til oss og få et konkret og uforpliktende tilbud på, hvordan vi kan skape verdi for nettopp din virksomhet i nettopp din aktuelle situation.

  • Vi tilpasser løsningen til din bedrifts behov
  • Vi automatiserer og optimaliserer prosesser
  • Det er relevant både for store, små og offentlige virksomheter
  • Vi er behjelpelige i hele prosessen fra rådgivning, behovsanalyse, business case, implementering og kunnskapsoverføring.

Ta kontakt med våre rådgivere for å sette sammen den løsningen som er riktig for akkurat din organisasjon.