Productinformatie

SAS SMART Business Intelligence is verkrijgbaar in 3 varianten. Op basis van uw behoeften en wensen kiest u de variant die het beste bij u past.

 • SAS SMART Standaard

  Kost het u veel tijd om accurate informatie te presenteren in gerichte en heldere rapportages? Dan is SAS SMART Standaard voor u het geschikte basispakket voor Business Intelligence. Door de snelle en accurate rapportages krijgt u optimaal inzicht in de prestaties van uw onderneming. Omdat de data centraal wordt opgeslagen is er slechts 1 versie van de waarheid waardoor het eenvoudiger wordt om de juiste beslissingen te nemen.

  Lees verder - SAS SMART Standaard

 • SAS SMART Plus

  Wilt u meer inzicht in uw bedrijfsprestaties en wilt u gericht inspelen op trends? Dan kiest u voor SAS SMART Plus. Door de SAS SMART Management Dashboards ziet u in één oogopslag hoe uw organisatie er voor staat. U kunt eenvoudig analyses uitvoeren zodat u trends herkent en vroegtijdig actie kunt ondernemen.

  Lees verder - SAS SMART Plus

 • SAS SMART Premium

  Wilt u geavanceerde en voorspellende analyses kunnen maken? Hebt u grote hoeveelheden data die u wilt analyseren? Met SAS SMART Premium heeft u hier alle mogelijkheden voor. Ontdek verbanden die u anders wellicht ontgaan en minimaliseer de risico’s van voorgenomen beslissingen. Zo haalt u het maximale uit de prestaties van uw onderneming.

  Lees verder - SAS SMART Premium