SAS SMART Online demo

Wat is het

De demo laat zien:
  • Hoe verschillende gebruikers mogelijkheden hebben om rapporten te maken, te bewerken en te bekijken.
  • Hoe rapportages worden gepresenteerd aan de verschillende gebruikers en hoe eenvoudig de achterliggende brongegevens bekeken kunnen worden.
  • Welke informatie u uit de rapporten kunt halen en hoe u dit kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen.
  • Hoe management dashboards snel inzicht geven in de actuele stand van zaken van uw bedrijf.
  • Hoe u de informatie uit verschillende bronnen eenvoudig kunt combineren en presenteren.
  • Hoe u grote hoeveelheden data kunt analyseren en hoe u door visualisatie van deze analyses meer inzicht krijgt in de betekenis.

Hoe lang duurt het

In circa 30 minuten heeft u een goed beeld wat SAS SMART voor uw organisatie kan betekenen.

Hoe vraagt u het aan

Vul het aanvraagformulier in op deze website en SAS neemt direct contact met u op om een afspraak in te plannen en uw eventuele wensen voor de demo te inventariseren.

Hoe werkt het

De demo wordt gegeven via Webex en een Conference Call.

Webex:
Webex is een  tool waarmee je met meerdere personen vanaf de eigen werkplek via uw Internet browser online  kunt kijken naar in dit geval een demo van SAS..  Om de SAS demo via Webex te volgen ontvangt U van SAS een uitnodiging via Outlook waarin voor Webex   een webadres en een password  om in te loggen  vermeld zijn .

Conference Call:
Om de demo interactief te maken wordt tegelijkertijd een conference call lijn geopend. In de uitnodiging die u via outlook ontvangt staan ook  het telefoonnummer en toegangscode voor de conference call vermeld. U belt het opgegeven telefoonnummer en volgt de aanwijzingen .

De specialisten van SAS laten u vervolgens zien wat de mogelijkheden zijn van  SAS SMART en kunnen direct uw vragen beantwoorden.