professional services /

SAS Consulting

Wat doen we?
SAS Consulting levert specialistisch advies in elke fase van een project. Wij onderscheiden 4 fases en in elke fase kennen wij specifieke dienstenpakketten. Op uw verzoek levert SAS ook projectmanagement dienstverlening om u te verzekeren van een efficiënte aanpak en aanwending van alle benodigde expertise.

ASSESS
Inventarisatie van uw eisen, analyse van verbeteringsmogelijkheden en ontwikkeling van innovatieve voorstellen. Deze voorstellen worden voor zover mogelijk met uw inbreng voorzien van heldere ROI calculaties.

ENABLE
Effectieve installatie en integratie van SAS Software in samenwerking met uw IT professionals, waardoor u de kracht van onze technologie snel en volledig kunt benutten.

IMPLEMENT
Expertise wordt beschikbaar gesteld om onze tools en oplossingen zo snel mogelijk in te zetten voor uw informatiehuishouding. Software wordt ontwikkeld, data geïntegreerd en eventuele migraties uitgevoerd.

MANAGE
Uw organisatie wordt voorbereid op het in beheer nemen van onze tools en software. Procedures worden gezamenlijk ontworpen om nieuwe versies van SAS in gebruik te kunnen nemen. Nieuwe inzichten en aanpassingen van uw strategie zullen leiden tot verdere ingebruikname van SAS software.