Over SAS /

SAS specialist in business analytics

Verbeter uw prestaties met SAS

SAS brengt bedrijfsbreed structuur aan in uw data. Dit stelt u in staat heldere analyses te maken, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en de juiste strategie te ontwikkelen. Daarmee krijgt u een blijvende voorsprong op de concurrentie, bespaart u kosten en werkt u binnen de gehele organisatie aan betere prestaties.

Met behulp van onze software en dienstverlening haalt u meer uit uw bedrijfsgegevens. SAS software is technologie- en platformonafhankelijk en daardoor naadloos te integreren met bestaande applicaties. Zo verkrijgt u inzicht in grote hoeveelheden informatie die uit verschillende informatiesystemen afkomstig is. Van informatie naar inzicht.

 

    
Specialist in business analytics software en dienstverlening

SAS is specialist in business analytics software en dienstverlening en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier.

Wij helpen klanten op meer dan 70.000 locaties en in 139 landen hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS biedt u THE POWER TO KNOW®.

SAS is opgericht in 1976 en sinds 1987 actief in Nederland. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Huizen op landgoed 'Oud-Bussem', waar ruim 180 medewerkers werken.

 

Waarom kiest u voor SAS?

 • Expert in business analytics 
  SAS is leidend op het gebied van business analytics software en dienstverlening. Ook is SAS de grootste onafhankelijke leverancier in business intelligence.
 • Financieel betrouwbare partner 
  SAS groeit continu en is vanaf de oprichting winstgevend. SAS behaalde in 2013 een wereldwijde omzet van 3,02 miljard dollar.  
 • Focus op innovatie 
  SAS investeert jaarlijks 25% van de omzet in R&D, het dubbele van wat gebruikelijk is in onze branche.
 • Wereldwijd bereik, lokale aanwezigheid 
  Ruim 13.769 medewerkers en 400 vestigingen in 55 landen.
 • Gerenommeerde klanten
  91 van de top 100-bedrijven uit de 2013 FORTUNE Global 500® zijn klant van SAS. 
 • Kennisniveau 
  Als klant van SAS kunt u rekenen op perfecte ondersteuning in de vorm van consultancy, technische ondersteuning en opleidingen. Ook kunt u op regelmatige basis kennis delen met andere klanten en SAS-experts via o.a. het SAS Forum, Insights@SAS, white papers en magazines.
 • Doelgericht 
  SAS is altijd gericht gebleven op het hoofddoel: het maken van superieure software en onderhouden van optimale klantrelaties.