Professional Services / SAS Opleidingen

Opleidingsmogelijkheden

Leren kan op veel manieren en opleidingsdoelstellingen kunnen zeer divers zijn. Aansluitend bij uw leerdoel kunt u bij SAS kiezen uit verschillende opleidingsvormen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Opleidingspaden
Voor veel rollen binnen organisaties heeft SAS passende opleidingen. Ontdek met welke opleidingen u verder kunt komen.

Reguliere opleiding
De reguliere opleidingen worden gegeven op kantoor bij SAS in Huizen en verzorgd door ervaren en gecertificeerde trainers. Aan de reguliere opleidingen kunnen ook andere SAS-gebruikers deelnemen. Het voordeel van deelname aan de reguliere trainingen, is dat u door het uitwisselen van ideeën en methodologieën kunt leren van de ervaringen van uw medecursisten.

Het actuele overzicht van onze opleidingen met de geplande data treft u aan op onze opleidingskalender. Hier kunt u zich ook inschrijven.

Bedrijfsspecifieke opleiding
Het voordeel van een bedrijfsspecifieke opleiding is dat deze wordt toegespitst op uw behoeften en die van uw organisatie. Tijdens een intake-gesprek bespreken we uw wensen en worden de belangrijkste onderdelen van de opleiding vastgesteld. Op basis hiervan wordt de inhoud en duur van de opleiding bepaald. De investering is afhankelijk van het onderwerp, de geschatte voorbereidingstijd, duur en locatie van de opleiding.

Coaching
Heeft u interesse in on-the-job coaching? Dan kunt u een SAS-trainer inhuren en een aantal dagen coaching aan uw opleiding toevoegen. Coaching op uw werkplek is bedoeld om de opgedane kennis tijdens een opleiding, snel te leren toepassen in de eigen werkomgeving.

Voordelen van coaching
1. U leert uw kennis snel en efficiënt toe te passen in de praktijk.
2. U oefent met uw eigen data in uw eigen omgeving.
3. U heeft de mogelijkheid dieper in te gaan op specifieke vragen.

De kosten van coaching variëren, afhankelijk van het benodigde instructieniveau.

e-Learning
We bieden u ook een groot aantal e-Learning modules. Het voordeel van deze opleidingsvorm is dat u aan de slag kunt waar en wanneer u dat wilt. Bekijk het overzicht met beschikbare e-Learning modules.