Professional Services / SAS Opleidingen

SAS Opleidingen

Netherlands
Opleidingspaden Certificering Opleidingskalender

Zoek opleiding

Startpunten


Grow with us
Wilt u zich verder ontwikkelen en meer uit uw SAS software halen? Of wilt u kennismaken met de software van SAS? Dan bieden we u een ruim aanbod aan opleidingen, afgestemd op uw rol en ervaring. SAS is uw partner bij het samenstellen van een bedrijfsgericht opleidingsplan en levert de opleidingen die u nodig heeft om succesvol, doelgericht, efficiënt en met plezier met onze software te werken.

Wij begeleiden u graag in uw groei en ontwikkeling. Bel voor een persoonlijk advies: 035-699 69 99 of mail uw vraag.


TIP van onze trainers!


TIP van onze trainers!

SAS instructie- en trainingsvideo's
Documentatie SAS 9 Intelligence Platform beheer
Syntax Index

Creatief afronden met de ROUND() functie
SAS Product DocumentationNieuws
 • Volg ons op Linkedin
  Op onze LinkedIn pagina treft u tips van onze trainers, advies over certificering, events en interessante artikelen.

 • Predictive Modeling for Non-Life Insurers
  27 en 28 oktober 2014
  Voor actuarissen en analisten geeft Dr. Antonio in samenwerking met Job van Wassenberg en Gerben Caminada (Triple A - Risk Finance) een tweedaagse masterclass over de nieuwste technieken voor ‘ratemaking’, ‘reserving’ en ‘predictive modeling’. Tijdens deze masterclass kunt u uw technische en theoretische kennis op dit vlak verrijken waarbij demo’s worden getoond en real-life cases en oefeningen worden behandeld. Katrien Antonio is universitair docent actuariaat verbonden aan de UvA en de K.U.Leuven. Meer informatie en registratie.

 • Masterclasses
  SAS biedt masterclasses aan, dit zijn interactieve sessies over actuele thema’s waarbij u kunt delen in de kennis en ervaring vanuit ons wereldwijde expertnetwerk. Het thema of expertgebied staat daarbij centraal en kennis van SAS software is vaak niet nodig. U kunt hierbij denken aan thema’s als data mining, big data, credit risk en fraude. Actueel aanbod.