professional services /

SAS Professional Services

Maximaliseer het rendement op uw investeringen met SAS consulting, opleidingen en support U wilt het rendement op uw investeringen in SAS-software maximaliseren. Wij ondersteunen u daarbij met kwaliteitsdiensten in de vorm van consultancy, opleidingen en technische ondersteuning - voor het complete scala aan SAS-oplossingen. Daarbij kunnen we terugvallen op drie decennia aan wereldwijde ervaring bij de meest uiteenlopende bedrijven.

SAS-technologie biedt oplossingen voor universele uitdagingen. Maar de invulling is organisatiespecifiek. De consultants van SAS Nederland slaan de brug. Ze hebben toegang tot alle kennis over Business Intelligence en Business Analytics software binnen onze internationale organisatie. Door onze experts in te schakelen, profiteert u van de 'best practices' bij vergelijkbare organisaties.

  

SAS Consulting
SAS Consulting levert specialistisch advies in elke fase van een project. De diensten lopen uiteen van het verrichten van assessments en visie-ontwikkeling op het terrein van Business Analytics tot meer technisch georiënteerde installaties en migraties. Hiervoor staan onze gekwalificeerde consultants ter beschikking, zowel onze eigen SAS consultants als partners van SAS en collegabedrijven van SAS over de hele wereld.

  

SAS Opleidingen  
SAS Opleidingen - daar kom je verder mee. Wilt u zich verder ontwikkelen en meer uit uw SAS software halen? Of wilt u kennismaken met de software van SAS? Dan bieden we u een ruim assortiment aan opleidingen, afgestemd op uw rol of ervaring. Onze opleidingen worden gegeven door gecertificeerde trainers.

 

SAS Technical Support  
SAS Technical Support - onbeperkt en betrouwbaar advies. Technical Support biedt onbeperkte telefonische ondersteuning voor uiteenlopende technische vragen van SAS-gebruikers.

SAS Application Maintenance
Het SAS Application Maintenance Team is volledig gespecialiseerd in het technisch applicatiebeheer van uw SAS-omgeving. Zij zorgen voor een optimaal functionerende SAS-omgeving en proactieve ondersteuning van uw bedrijfsprocessen via één centraal aanspreekpunt. Stabiliteit, continuïteit en flexibiliteit zijn hierbij de sleutelwoorden.