PRODUCTEN & OPLOSSINGEN / Zorgverzekeraars

SAS voor zorgverzekeraars

Verbeter operationele efficiency en resultaten

Als zorgverzekeraars staat u onder toenemende prestatiedruk. Efficiënte bedrijfsprocessen, snelle verwerking van claims en actuele managementinformatie zijn van belang om klanten goed te bedienen. Als zorgverzekeraar wilt u niet reactief, maar proactief sturen. U wilt klanten laten merken dat uw organisatie zich continu verbetert en innoveert. SAS maakt het mogelijk voorspellingen te doen en in te spelen op uitdagingen voordat deze zich voordoen.

 

 

"We voeren risicoanalyses uit en kunnen bij afwijkingen inzoomen op detailinformatie. SAS ondersteunt dit proces en helpt ons om volledig transparant te zijn. Zo kunnen we onze werkwijze goed controleren en toetsen."

—Matthew Hemmes, Manager BI
Agis Zorgverzekeringen

Lees verder

 

Hoe kan SAS u helpen?

Met de SAS-software voor zorgverzekeraars kunt u:

  • Gezondheids- en conditiemanagement - Voorkom gezondheidsproblemen door een integrale gezondheidsaanpak en vroegtijdige signalering van gezondheidsrisico's.
  • Fraudedetectie en -preventie - Gebruik accurate inzichten en voorspellingen voor het opsporen, voorkomen en bestrijden van fraude. 
  • Actuariële analyse - Versterk uw financiële positie en reserveringsbeleid door beter inzicht in trends en nauwkeurige voorspellingen.
  • Klantbehoud - Verbeter uw klantrelaties en de kwaliteit van klantervaringen.

 

Waarin SAS zich onderscheidt

Wereldwijd maken ruim 2.500 toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen tot volle tevredenheid gebruik van SAS-oplossingen.. En dat is niet voor niets. We kennen uw markt en uitdagingen, en begrijpen uw informatiebehoefte en verwachtingen. En dat merkt u op alle fronten.