PRODUCTEN & OPLOSSINGEN / Telecom

SAS voor Telecom

Wie de juiste verbindingen legt, houdt grip op de business

De telecom markt is technologisch en economisch gezien zeer uitdagend. Ontwikkelingen in de markt dagen aanbieders uit op het gebied van innovatie, flexibiliteit en klantenbinding. De continu veranderende marktomstandigheden vragen om doeltreffende en op feiten gebaseerde beslissingen. Diepgaand inzicht en het kunnen combineren van gegevens van verschillende disciplines is van belang. Dat kan met de speciale telecom oplossingen van SAS.
"In order to provide the best possible service to our customers, we must constantly monitor all our measurement data. Using SAS, we can create valuable service level reports in a very short period of time, which benefits both us and our customers."

—Norbert Herting, Senior Specialist Service Reporting
Vodafone Information Systems

Lees verder

Hoe kan SAS u helpen?

Met de SAS-software voor de telecom kunt u:

  • Customer Intelligence - Vergroot de kennis van uw klanten. Wie zijn klanten kent, kan beter inspelen op de individuele behoefte van de klant. U weet de juiste activiteiten te ontplooien om churn te beperken en de klantwaarde te verhogen.
  • Performance Management - Stem uw marketingactiviteiten af op acquisitieactiviteiten, cross-selling en klantretentie. Zo weet u welke klanten, producten, prijsstrategieën en verkoopkanalen daadwerkelijk winstgevend zijn.
  • Customer Link Analytics - Verbeter uw klantbehoud en cross-sell en up-sell door uw klantnetwerken in kaart te brengen en relevante sociale netwerken te identificeren. Door veranderingen in deze sociale netwerken te monitoren, kunt u hier tijdig op inspelen.

 

Waarin SAS zich onderscheidt

Goed onderbouwde beslissingen
SAS stelt u in staat om processen te optimaliseren door volledig inzicht te krijgen in gegevens vanuit verschillende systemen. Zo kunt u de juiste keuzes maken en goed onderbouwde strategische en operationele beslissingen nemen.

Inspelen op ontwikkelingen
Door slim en vroegtijdig in te spelen op de snel veranderende marktomstandigheden en klantvoorkeuren voorkomt u potentieel klantverlies.