Producten & Oplossingen / SAS® Predictive Asset Maintenance

SAS® Predictive Asset Maintenance

Optimaliseer uw onderhoudsproces, verhoog productiviteit en reduceer ongeplande productie-uitval

Met SAS Predictive Asset Maintenance vermindert u storingen en uitval tijdens het productieproces. De oplossing helpt u bij het analyseren en voorspellen van gebeurtenissen die kunnen leiden tot ongeplande uitval. Een innovatieve, preventieve methode waarmee het slecht functioneren van productieonderdelen en de noodzaak tot vervanging of onderhoud tijdig duidelijk wordt. Problemen worden zo op tijd verholpen met minimale onderbreking van uw productieproces. Zo kunt u een duurzame onderhoudstrategie ontwikkelen die de prestaties en beschikbaarheid van uw productieapparatuur maximaliseren.

" We verhogen de grip op ons onderhoudsproces en daarmee de veiligheid, terwijl we tegelijkertijd de kosten beheersen."

—Pål Navestad

Senior Advisor Maintenance en IT

ConocoPhillips

Lees verder

Voordelen SAS® Predictive Asset Maintenance

SAS weet gegevens naadloos te integreren en transformeren naar cruciale informatie voor uw onderhoudsproces. Gegevens uit het verleden worden omgezet - dankzij relevante modellen en analyses - in voorspellingen voor de toekomst.

Voordelen van SAS Predictive Asset Maintenance zijn:

  • Het verminderen van ongeplande storingen en uitval.
  • Het reduceren van ongeplande onderhoudswerkzaamheden.
  • In een vroegtijdig stadium ontdekken van fouten.
  • Het optimaal gebruik maken van al uw data.

Waarin SAS® zich onderscheidt

Data integratie en -management 
Integratie van alle relevante data. Het combineren van sensor data met informatie voor het monitoren en ontwikkelen van modellen, oorzaakgevolg analyses en rapportages.

Voorspellende modellen
Het is mogelijk vooraf mogelijke uitval of storingen van productiemiddelen en machines te voorspellen. Door nauwkeurig te monitoren wordt het aantal incidenten en ongeplande onderbrekingen van de productie geminimaliseerd en wordt het proces van preventief onderhoud efficiënter.

Geavanceerde analysemogelijkheden
U krijgt waardevolle en geïntegreerde oorzaakgevolg analyses van productiestoringen of prestatieproblemen. Zo minimaliseert u de onderhouds- en vervangingskosten van productiefaciliteiten.

Model Management 
Automatisch volgen van de accuraatheid van voorspellende modellen, van de ontwikkeling tot het eind van het model.