Producten & Oplossingen / SAS® Performance Management

SAS® Performance Management

Managen én verbeteren van bedrijfsprestaties

Met SAS Performance Management haalt u maximaal rendement uit uw bedrijfsmiddelen (mensen, geld en technologie). U krijgt inzicht in de kosten en waarde in de organisatie en welke factoren bepalend of beïnvloedend zijn. Zo bent u in staat uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

" We verhogen de grip op ons onderhoudsproces en daarmee de veiligheid, terwijl we tegelijkertijd de kosten beheersen"

—Pål Navestad

Senior Advisor Maintenance en IT

ConocoPhillips

Lees verderComponenten van SAS® Performance Management

SAS levert performance management software en dienstverlening die u helpen bij de verschillende ontwikkelfasen:

Waarin SAS zich onderscheidt

Betrouwbare beslissingen
Performance management kan worden gezien als een reis met verschillende etappes. Veel aanbieders richten zich op informatie waarmee organisaties terugkijken en rapporteren over de resultaten uit het verleden. Maar SAS gaat verder. Dankzij onze analysemogelijkheden en het kunnen creëren van what if scenario's, ontwikkelt uw organisatie zich op basis van feiten in plaats van op intuïtie.

Eén gemeenschappelijk platform 
SAS oplossingen zijn gebouwd op een gemeenschappelijk platform ter ondersteuning van het gehele proces. U kunt met een enkele oplossing beginnen en dit uitbreiden naargelang u zich ontwikkelt.

Nauwkeurige voorspellingen
SAS Performance Management oplossingen bieden u tevens de mogelijkheid om de invloed van processtandaarden en de kwaliteit te voorspellen en kwantificeren, evenals de effectiviteit van de strategie, de trends in de markt en economie, maar ook het gedrag van klanten en leveranciers. Dit heeft tot gevolg dat u een ongeëvenaard inzicht verkrijgt in wat daadwerkelijk waarde creëert.

Geavanceerde analysemogelijkheden
SAS is database/ERP-neutraal en wordt door analisten gezien als visionair op het gebied van performance management – met name wanneer het gaat om geavanceerde analyse, strategiemanagement en kosten/baten optimalisatie.

Met SAS rapporteert u niet alleen over uw performance – we helpen u deze ook te verbeteren!