PRODUCTEN & OPLOSSINGEN / Financiële Dienstverlening

Financiële Dienstverlening

Een bewezen weg naar continuïteit en groei

De wereldwijde financiële crisis heeft de aard en structuur van de kapitaalmarkt veranderd. De aanhoudende economische onzekerheid dwingt financiële dienstverleners zich te focussen op kapitaaloptimalisatie, liquiditeitsbeheer en efficiëntie. Transparantie en compliance zijn essentieel voor een bedrijfsbrede risico-aanpak en het omgaan met een verhoogde druk op de regelgeving. Investeringsbanken, pensioenfondsen, vermogensbeheerders, hedge fondsen en overige financiële bedrijven moeten hun bedrijfsvoering aanzienlijk aanpassen. SAS helpt de juiste balans te vinden, op basis van de juiste informatie en inzichten.

"Er zijn meer oplossingen voor risicomanagement. Wij kozen voor SAS vanwege hun geïntegreerde oplossing die uitblinkt in de uitvoer van Basel II""

—Edwin de Jong, SVP Risk Management
LeasePlan

Lees verder 

Hoe kan SAS u helpen?

Met de SAS-software voor de financiële dienstverlening kunt u:

Enterprise Risk Management 
Vind de juiste balans tussen rendement, groei en het voldoen aan wetten, regels en rapportagevereisten.

Inzicht in de klant
Verhoog uw waarde voor institutionele en vermogende cliënten.

Finance & operations
Benut data en analyses om de operationele efficiëntie en effectiviteit te vergroten.

 

 

Waarin SAS zich onderscheidt

Wereldwijd maken ruim 2.500 toonaangevende banken, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen tot volle tevredenheid gebruik van SAS-oplossingen. En dat is niet voor niets. We kennen uw markt en uitdagingen, en begrijpen uw informatiebehoefte en verwachtingen. En dat merkt u op alle fronten.