Producten & Oplossingen / SAS® Customer Intelligence

SAS® Customer Intelligence

Uw klant 360 graden in beeld

SAS Customer Intelligence biedt de meest uitgebreide suite van analytische marketingoplossingen. Zo kunnen managers de juiste beslissingen nemen. SAS is de enige die u de complete set aan functionaliteiten biedt die nodig is voor een volledig klantgericht marketingproces. Lees verder 

 Wilt u actuele ontwikkelingen volgen? Bezoek dan de SAS Customer Intelligence kennisportal.

" "De hele organisatie is er inmiddels van doordrongen dat data ons commerciële proces drijft." " Door SAS op deze manier in te zetten, bieden we onze klanten in verschillende levenscyclus fasen relevante aanbiedingen en blijven ze aantoonbaar langer bij ons.""

—Hubert Grim

Director IT & Projects

Sanoma Media

Lees verderComponenten van SAS® Customer Intelligence

  • Campaign management  – Zet ongelijksoortige en verspreid opgeslagen klantgegevens om in geïntegreerde en winstgevende marketingcampagnes.
  • Customer experience analytics – Krijg inzicht in klanten en hun online activiteiten door gegevens over website bezoek te analyseren.
  • Event-triggered marketing – Identificeer en speel in op veranderingen in individuele klantgedragingen.
  • Marketing optimization – Verhoog de marketing ROI door te bepalen wat het juiste aanbod is voor iedere klant.
  • Marketing performance management – Breng activiteiten en middelen op één lijn met de strategieën en doelstellingen. Koppel marketingprestaties aan financiële maatregelen en beleg verantwoordelijkheden over de gehele marketingafdeling.
  • Marketing Resource Management – Beheer, manage en optimaliseer het marketingbudget, processen en de inzet van middelen.
  • Real-time decision management – Verbeter klantervaringen in real-time door de volledige kracht van SAS Analytics in te zetten.
  • Social media analytics – Verzamel, analyseer en integreer online gesprekken, zodat u in staat bent om impactvol te acteren. 
  • Web analytics – Verkrijg inzicht in het navigatiegedrag van klanten op uw website om de effectiviteit van uw site te verbeteren. 
  • Sentiment Analysis – Vind en ontsluit op een efficiënte manier sentimenten van internetpagina's, social netwerk sites en interne digitale documenten

Waarin SAS zich onderscheidt

De juiste marketingbeslissingen
SAS oplossingen voor data integratie en analyse bieden het inzicht en de kennis die u nodig heeft om uw klanten te begrijpen en de juiste beslissingen te nemen.

Oplossingen voor al uw marketinguitdagingen
SAS Customer Intelligence biedt de meest uitgebreide reeks van bedrijfsbrede marketingoplossingen. Toonaangevende bedrijfsoplossingen gecombineerd met geïntegreerd data management, analyse en rapportage bieden alles wat u nodig heeft om zelfs de meest uitdagende marketingproblemen op te lossen.

Een pad om te groeien en te ontwikkelen
SAS helpt u bij het in kaart brengen van uw behoeften in elk ontwikkelingsstadium van uw marketingorganisatie.

Bewezen succes
SAS is een sterk en stabiel bedrijf met een omvangrijke, loyale en wereldwijde klantenkring.