Producten & Oplossingen / SAS® Analytics

SAS® Analytics

Beter inzicht door betrouwbare analyses

SAS biedt het meest uitgebreide portfolio voor het analyseren van gegevens. Van voorspellende en beschrijvende modellen, verwachtingen en optimalisatie van resources tot en met simulaties en experimentele ontwerpen. SAS Analytics biedt beslissers een reeks van technieken voor het genereren, classificeren, analyseren en interpreteren van gegevens, waardoor u uw inzicht vergroot. Zo helpen we u het verleden te begrijpen, het heden te overzien en nauwkeurige voorspellingen te doen voor de toekomst. Deze accurate voorspellingen bieden u een voorsprong op de concurrentie.

Componenten van SAS® Analytics

  • Predictive Analytics en Data Mining - Maak beschrijvende en voorspellende modellen en verspreid de resultaten door de gehele organisatie.
  • Data Visualization - Verbeter de effectiviteit van uw analyses met dynamische data visualisatie.
  • Forecasting - Analyseer en voorspel toekomstige resultaten op basis van historische patronen.
  • Model Management en Monitoring - Stroomlijn uw processen voor het creëren, beheren en inzetten van analytische modellen.
  • Operations Research - Krijg inzicht in de werkwijze van uw bedrijf, zoals projectplanningen en simulatietechnieken en optimaliseer deze.
  • Quality Improvement - Identificeer, controleer en meet de kwaliteit van processen na verloop van tijd. 
  • Statistieken - Gebruik statistische data-analyse om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen.
  • Text Analytics - Maximaliseer de waarde die verscholen ligt in ongestructureerde data.
  • Visual Analytics - Verkrijg razendsnel inzicht in grote hoeveelheden data met deze nieuwe in-memory analytics oplossing. U kunt uw data eenvoudig grafisch weergeven en analyses op die data snel visueel inzichtelijk maken voor een bredere groep gebruikers, via een webinterface of tablet.

Waarin SAS zich onderscheidt

Kwaliteit staat voorop
SAS ontwikkelt al bijna drie decennia betrouwbare analytics. SAS investeert jaarlijks 24% van de omzet in R&D, het dubbele van wat gebruikelijk is in deze branche. U kunt er dus op vertrouwen dat u kwalitatieve resultaten krijgt bij elke analyse die u uitvoert.

Eén complete analytische omgeving
Alleen SAS biedt een geïntegreerde reeks van analytische software oplossingen in één omgeving, die ongeëvenaard is in de branche. SAS Analytics maakt het mogelijk analyses naar eigen wens te formuleren en door te ontwikkelen. Dit levert u snel en eenvoudig de inzichten waarnaar u op zoek bent.

Oplossen complexe problemen
SAS Analytics zijn gebouwd in een multithreaded architectuur, zodat grote hoeveelheden gegevens kunnen worden geanalyseerd. Zo kunt u complexe problemen die uw hele bedrijf omvatten oplossen en de resultaten met de gehele organisatie delen.

Open architectuur
SAS biedt een open, gestandaardiseerde architectuur. SAS integreert eenvoudig in uw bestaande IT-omgeving en laat zich snel aanpassen op basis van uw behoeften.