Partners / Partner directory

Partner directory

Finext  

De interim-managers, consultants, recruiters en coaches van Finext ondersteunen ondernemingen uit de top-500 bij hun financiële taken. Ze doen dat graag anders dan anderen. Natuurlijk hebben ze ruime ervaring op het financiële vlak, maar die koppelen ze aan inzicht in ICT systemen, processen en mensen. Zo komen ze sneller tot de kern en helpen ze organisaties vooruit.

De aanpak van Finext kenmerkt zich door een eigen kijk op zaken, hierbij maken we het niet ingewikkelder dan het is. We gaan ervan uit dat er op iedere vraag een antwoord bestaat. Het samenspel van processen, mensen en systemen speelt hierin een belangrijke rol.

Finexters weten zich te onderscheiden door ruime financiële ervaring te combineren met een helder inzicht in ondersteunende informatietechnologie. Alle professionals van Finext hanteren drie heldere uitgangspunten:

  • Pragmatisme
    De professionals van Finext kenmerken zich door pragmatisme, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.
  • Snelheid
    Finext maakt gebruik van heldere concepten. Het slim inzetten van deze concepten samen met de ruime ervaring van Finexters, zorgt voor een goed en snel resultaat.
  • Kennisoverdracht
    Finext stelt de onafhankelijkheid van haar klanten voorop. Door de medewerkers vanaf het begin te betrekken, is de organisatie in staat na oplevering van het project zelfstandig verder te kunnen.
Finext kenmerkt zich door ondernemerschap, wat zich uit in zelfsturende teams en het daadwerkelijk nemen van de verantwoordelijkheid binnen projecten bij de klant. Onze professionals denken hierbij van nature in kansen. Ze handelen vanuit eigen kracht, maar zoeken daarbij altijd de samenwerking met zowel collega als klant. Kennisdeling en oplossingsgerichtheid staan hierbij centraal.