Partners / Partner directory

Partner directory

Positioneringtekst Equals Intelligence:

Equals Intelligence BV. houdt zich bezig met het ontwikkelen van maatwerk Business Intelligence oplossingen voor haar klanten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van vele jaren SAS ervaring. Gewoon beschikbaar, intern en per direct aanwezig in het bedrijf.

Equals Intelligence zoekt samen met haar klant passende oplossingen en ondersteunt de implementatie hiervan. Kwaliteit en pragmatiek staan daarbij in alle facetten en aspecten voorop.

Equals Intelligence is een vitale organisatie die serieuze uitdagingen niet uit de weg gaat. Haar medewerkers ontwikkelen zich voortdurend om op deze uitdagingen voorbereid te zijn of te worden. Expertise wordt geleverd op meerdere aandachtsgebieden zoals datawarehouse ontwikkeling, datakwaliteit, data-integratie en natuurlijk de oorspronkelijke SAS programmeertechnieken.

Equals Intelligence onderkent het probleem van het gebrek aan instroom van nieuwe consultants. Het bedrijf onderscheidt zich van anderen door het actief ontwikkelen van de noodzakelijke kennis bij de volgende generatie enthousiaste BI specialisten. Zodat ook zij met recht Equals Intelligence mogen vertegenwoordigen.

Kennis delen en overdragen, ook aan de klant, is daarom een kernverantwoordelijkheid voor elke medewerker.

Kortom, expertise en enthousiasme Equals Intelligence!