Nieuws / Persberichten

SAS Nederland
Flevolaan 69
Postbus 3053
1270 EB Huizen
Mediacontact: Sanjay Korteweg,
Communications Executive
Email: sanjay.korteweg@snl.sas.com
Tel: + 31 35 699 68 92

Press Release

Printvriendelijke Printvriendelijke

Nieuws

 

SAS ziet sterke groei datamanagment-oplossingen

Organisaties op zoek naar meerwaarde uit data

HUIZEN, 30 november 2011 - Huizen, 30 november 2011 - Met de groeiende hoeveelheid data neemt ook de behoefte toe van organisaties aan instrumenten om de maximale waarde uit deze data te halen. Dit heeft in 2011 geleid tot ruim 18% meer omzet voor de SAS datamanagement-oplossingen.

SAS zag al in een vroeg stadium, begin 2000, dat datamanagement en datakwaliteit essentieel zijn om met behulp van business analytics maximale waarde te creëren. Om die reden ook heeft SAS in 2000 DataFlux overgenomen, specialist op het gebied van datakwaliteit en -management. De twee organisaties zijn inmiddels sterk geïntegreerd en werken nauw samen om tegemoet te komen aan de vraag naar datamanagement-oplossingen.

De wereldwijde vraag naar zulke toepassingen groeit snel. Tegelijkertijd zijn organisaties op zoek naar een meer holistische benadering van business analytics. Onder de nieuwe SAS datamanagement-klanten in 2011 zijn organisaties als De Nederlandsche Bank, Accident Compensation Corporation (New Zealand), Blue Cross Blue Shield of Rhode Island, FedEx Corporate Services  en Michigan Department of Education.

Recent 'Big Data' onderzoek door de Economist Intelligence Unit toont daarbij ook aan dat organisaties met een strategisch  datamanagement plan hun concurrenten duidelijk verslaan.

Voor het gehele bericht, zie: http://www.sas.com/news/preleases/dm-momentum.html

Over SAS

SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Met innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten op meer dan 50.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen.

Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Meer informatie is te vinden op: www.sas.com/nl.

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Mediacontact: