Nieuws / Persberichten

SAS Nederland
Flevolaan 69
Postbus 3053
1270 EB Huizen
Mediacontact: Sanjay Korteweg,
Communications Executive
Email: sanjay.korteweg@snl.sas.com
Tel: + 31 35 699 68 92

Press Release

Printvriendelijke Printvriendelijke

Nieuws

 

SAS geplaatst als leider in Magic Quadrant voor Integrated Marketing Management

HUIZEN, 08 november 2011 -  SAS, specialist op het gebied van business analytics, is door Gartner in het leiderskwadrant geplaatst in zijn meest recente rapport Magic Quadrant for Integrated Marketing Management. 

Gartner ziet de integratie van mensen, processen en technologie voor het behalen van Return on Marketing Investment (ROMI) als de daadwerkelijke waardepropositie die ten grondslag ligt aan Integrated Marketing Management (IMM voorheen bekend als EMM). In 2014 zullen bedrijven die nu een IMM-strategie ontwikkelen een ROMI hebben die 50 procent hoger ligt dan die van bedrijven die dat niet doen.

Gartner definieert leiders op het gebied van IMM als volgt: 'Leiders in de IMM-markt hebben klanten die hun oplossingen als primair platform hebben geadopteerd voor het ondersteunen van alle marketingrollen en -functies. Deze leveranciers bieden geïntegreerde marketingfunctionaliteit zowel in de breedte als in de diepte. Leiders hebben aansprekende, zakelijke proposities die aansluiten bij marketinginkopers en in het bijzonder CMO's en marketing executives. 

Geïntegreerde marketing

Leveranciers hebben hun bekwaamheid moeten tonen op drie punten die de executional, operational en analytical marketingprocessen ondersteunen. SAS is pionier in marketing performance management en is een van de weinige IMM-leveranciers die planning, beheer en marketing operations mogelijkheden met de Customer Intelligence-suite kan samenbrengen. SAS ondersteunt hiermee bedrijven bij het inzetten van een geïntegreerd marketing managementproces. Hierdoor verbeteren de prestaties van de gehele marketingorganisatie.

"Wij geloven dat de positie die SAS inneemt in dit rapport een reflectie is van impact die SAS de afgelopen jaren met zijn Customer Intelligence-oplossing marketeers heeft geleverd", aldus Peter Woods, Principal Consultant Customer Intelligence van SAS. "SAS biedt krachtige oplossingen die CMO's, juist in tijden van crisis, helpen te innoveren en tegelijkertijd op operationeel niveau te excelleren en winstgevend te blijven."

Suite

SAS Customer Intelligence is de meest uitgebreide suite van geïntegreerde marketingoplossingen die vandaag de dag beschikbaar is op de markt om geïntegreerd marketing management te realiseren. Het bevat o.a. de volgende oplossingen: SAS Marketing Operations Management,  SAS for Customer Experience AnalyticsSAS Digital MarketingSAS Marketing AutomationSAS Marketing Optimization en SAS Real-Time Decision Manager.

Over SAS

SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Met innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten op meer dan 50.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen.

Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Meer informatie is te vinden op: www.sas.com/nl.

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Mediacontact: