Carrière / WERKEN BIJ SAS

Werken bij SAS


Great software. Great people.
SAS is marktleider in business analytics software en dienstverlening en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. We helpen klanten op meer dan 70.000 locaties in 139 landen om hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS is vanaf de oprichting winstgevend en laat consistente omzetgroei zien. SAS biedt haar klanten THE POWER TO KNOW®. 

Inspirerende werkomgeving
SAS heeft ruim 13.000 medewerkers in dienst en 400 SAS vestigingen in meer dan 56 landen. De SAS cultuur en werkomgeving ondersteunen niet alleen het werk dat we doen, maar ook onze mensen in hun professionele en persoonlijke groei. Mede daardoor blijft het personeelsverloop consequent onder het gemiddelde in de branche: loyaliteit die zowel SAS als onze klanten ten goede komt. Het Nederlandse kantoor is met 150 medewerkers gevestigd op landgoed 'Oud-Bussem'. Een historisch landgoed in een groene oase, dit is geheel in lijn met de bedrijfsfilosofie van SAS die gebaseerd is op de gedachte dat mensen de sleutel zijn tot creativiteit, innovaties en tevreden klanten.

Beste werkgever van Nederland 2014
Wereldwijd is er veel erkenning voor de aandacht die SAS aan goed werkgeverschap besteedt. Onder andere in het toonaangevende Great Place to Work onderzoek naar de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier in organisaties. SAS is opnieuw als eerste geëindigd op de lijst van 'Beste Werkgevers 2014' in Nederland. SAS bereikte deze hoge positie op basis van een mix van inspirerend werk, open communicatie, goede arbeidsvoorwaarden en een prima balans tussen werk en privé. Ook wereldwijd wordt SAS erkend als Great Place to Work. SAS is als tweede geëindigd op de lijst van Top 25 World's Best Multinational Workplaces van Great Place To Work en bereikte SAS de tweede positie op de 2014 FORTUNE's 100 Best Companies to Work For in the US.

Kernwaarden
SAS werkt voor gerenommeerde organisaties: 91 van de top 100-bedrijven uit de 2013 FORTUNE Global 500® zijn klant van SAS. De uitdagingen waar we aan werken vergen het uiterste van onze inzet, kennis en kunde. SAS is steeds bezig met het creëren van nieuwe mogelijkheden en moedigt haar medewerkers actief aan om nieuwe dingen te proberen en daarvan te leren. Diep in onze organisatie verankerde kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, initiatief, samenwerken en focus: hier kun je iedereen bij SAS op aanspreken. Mensen die zich in deze waarden herkennen, vinden bij SAS volop uitdaging en inspiratie.