Oktatás / Ajánlott képzési terv

Képzési irányok

Supply Chain

 

Az alábbi tanfolyamokat  egyedi megrendezésben javasoljuk, hogy az Önök igényeit és a bevezetésre került SAS® megoldás sajátosságait maximálisan figyelembe vehessük. Kérjük, tanfolyami igényét az education@hun.sas.com címen jelleze felénk. Köszönjük
 
Értékesítés utáni szolgáltatás
 
Integrálja a garanciával és a jótállással kapcsolatos adatokat a legfontosabb ügyfél, termék, gyártás és földrajzi információkkal, hogy megalapozott, időszerű döntésekkel tudja csökkenteni a garanciális és jótállási költségeket. Összetett előrejelzéssel és optimalizálással mérsékelje az ügyfélkapcsolati központ költségeit és növelje az ügyfél elégedettséget.

 

Contact Center Planning Optimization

 

Warranty Analysis

 

Minőség
 
Pontosan jelezze előre azokat az eseményeket, amelyek kiesést okozhatnak, működtesse az erőforrásokat csúcsteljesítményen, növelve ezzel a rendelkezésre állási időt és termelékenységet, a karbantartási költségek, valamint a bevételkiesési kockázatokat csökkentésével párhuzamosan.

 

Predictive Asset Maintenance

 

Keresletvezérelt tervezés és optimalizálás
 
Menedzselje sok millió SKU adatait, gyűjtsön és konszolidáljon nagy mennyiségű adatot a teljes elosztási lánc mentén. Transzformálja, egységesítse és tisztítsa az adatokat, hogy egyidejűleg optimalizálhassa a készleteket minden SKU tekintetében szervezete valamennyi telephelyén.

 

Inventory Optimization