SAS® Visual Analytics

Jobb adatmegjelenítés. Egyszerű analitika.
Fedezze fel a lehetőségek új világát!

SAS Visual Analytis screenshots

Hatékony jelentéskészítés: az összefüggések feltárása és megosztása

Mit szólna hozzá, ha egyszerűen készíthetne praktikus ad hoc jelentéseket és másokkal is megoszthatná felismeréseit? Ha a döntéshozók bárhol és bármikor megtekinthetnék és interaktívan kezelhetnék a jelentéseket? A SAS Visual Analytics birtokában ez is lehetséges.

Dynamic chart creation

A statikus üzleti intelligencia a múlté

A nagy teljesítményű ad hoc jelentéskészítő eszközökkel meggyőző interaktív riportok készíthetők. A grafikonokhoz, KPI-khez és más objektumokhoz szűrési és lefúrási objektumok illeszthetők. Sokféle diagram (3D sávdiagram több sorral, szórásdiagram, buborékdiagram, hőtérkép, oszlopdiagram stb.) választható a figyelemfelkeltő megjelenítéshez. A kollégák és mások is interakcióba léphetnek a jelentésekkel, választ kereshetnek kérdéseikre és új vizualizációkat hozhatnak létre az adatok mélyebb értelmezéséhez.

Share eye-catching tables and charts

Jobb együttműködés, jobb döntéshozatal

A Visual Analytics-szel készített figyelemfelkeltő interaktív táblázatok és diagramok segítségével a döntéshozók gyorsan megragadhatják az adatok jelentését. Az információ a weben és mobil eszközökre is publikálható, ami támogatja a gyors tudásmegosztást és a megalapozottabb döntéshozatalt. Nagyszámú felhasználó, még az analitikához kevésbé értők is gyorsan megtekinthetik és interaktív módon kezelhetik a riportokat és diagramokat a weben, úgy, hogy közben az IT mindvégig ellenőrzése alatt tartja a mögöttes adatokat és a biztonságot.

Flexible styling of reports

Lenyűgöző jelentések

Az interaktív jelentésépítő felület többféle opciót kínál a dinamikus jelentések igény szerinti megtervezéséhez. A jelentések gyorsan elkészülnek, és különféle jellemzők (pl. szűrés, kiemelés, rádiógombok, felbukkanó-legördülő ablakok/lehúzható listák stb.) segítségével interaktívvá tehetők. A táblagépek natív alkalmazásainak támogatása révén érintésre optimalizált jelentések is létrehozhatók dinamikus görgetéssel, csippentéssel, zoom-olással stb. A témák és színek testre szabhatók, és a formázás is felülírható a szervezeti stíluselőírásoknak és a márkaarculatnak megfelelően.

Jellemzők

Screenshot of a report
  • A riportok készítőit interaktív webalapú jelentésépítési felület segíti.
  • Adatrögzítési varázslóprogramot vehetnek igénybe az adatok előzetes megtekintéséhez, szűréséhez vagy mintavételezéséhez a vizualizáció vagy a jelentéskészítés előtt.
  • Nagy pontosságú layout képességeket használhatnak a jelentés rugalmas elrendezéséhez és megtervezéséhez. Lehetőségük van pl. a tételek csoportosítására, és háttérbe vagy előtérbe küldésére.
  • Menet közben is készíthetnek hierarchiákat, és lefúrási képességeket adhatnak a vizualizációkhoz és jelentésekhez.
  • Előre meghatározott szűrők közül választhatnak, csoportosításokat és sorba rendezéseket állíthatnak be és felülbírálhatják az alapértelmezett formázást.
  • Egyszerűen végezhetnek egyedi számításokat és készíthetnek szűrőket.
  • A csomagban többféle diagram is megtalálható: sáv/3D sáv több sorral, kördiagram/3D kördiagram, vonaldiagram, szórásdiagram, hőtérkép, buborékdiagram, oszlopdiagram – mindegyik lehetőséget biztosít megjegyzéseket tartalmazó hivatkozási sorok hozzáadására.
  • A jelentésekhez könnyen integrálható eszközökkel (pl. rádiógombok, legördülő lista, kiválasztónégyzet, csúszka) szűrési és kiválasztási képességek adhatók.

Startvonal