SAS® Visual Analytics

Jobb adatmegjelenítés. Egyszerű analitika.
Fedezze fel a lehetőségek új világát!

SAS Visual Analytis screenshots

Mobil üzleti intelligencia: The Power To Know® – élvezze a tudás hatalmát út közben is!

A mobil üzleti intelligenciának köszönhetően az irodán kívül sem kell lemondani a kérdések megválaszolásáról és a döntéshozásról. A döntéshozók minden szinten, bárhol és bármikor láthatják a kritikus információkat és döntéstámogató adatokat iPadjükön vagy Android tabletjükön.

Reports displayed on an iPad and an Android tablet

Összefüggések feltárása igény szerint – várakozás nélkül

A SAS Analytics birtokában nem kell későbbre halasztani a kérdések megválaszolását. Az Apple iTunes vagy a Google Play alkalmazásáruházból letölthető mobil alkalmazás segítségével a felhasználó önállóan csatlakozhat a szerverekhez, navigálhat a mappastruktúrákban és egyszerűen letöltheti a kiválasztott jelentéseket. A naprakész, releváns információk mobil elérése gyorsítja a döntéshozatalt és zavartalanná teszi az ügyvitelt. Mivel a kritikus információ mindig elérhető, nincs késlekedés.

Mobile collaboration capabilities

Előrejelzés – kommunikáció – együttműködés

Ossza meg ötleteit! Kérdezzen! Vegye észre az összefüggéseket! A könnyen kezelhető együttműködési képességek ösztönzik az ötletmegosztást és értékes időt takarítanak meg. A jelentések képernyőkivágásaihoz megjegyzések fűzhetők, majd e-mailben másoknak is továbbíthatók, akik kiegészíthetik a jegyzeteket saját gondolataikkal. A megjegyzések videó vagy hangfelvétel formájában is rögzíthetők és megoszthatók.

Library of reports in SAS Mobile BI

Mobil tethering – az információs mentőkötél

Az internethozzáférés még napjaink vezetékes és vezeték nélküli világában sem garantált. Ezért kínáljuk IT-menedzselt opcióként a mobil hozzáférés megosztását (tethering), amellyel a felhasználó még akkor is feltárhatja és interaktívan kezelheti a jelentéseket és a vizualizációkat út közben, ha éppen nincs internetkapcsolat.

Jellemzők

Screenshot of a mobile report with comments visible
  • Az egyszerű használat és a felhasználói elfogadottság növelése érdekében a megoldás natívan támogatja a gyakori navigációs ujjmozdulatokat és képességeket (pl. zoom, swipe) iPad és Android eszközöknél.
  • A rugalmas layoutoknak köszönhetően a tartalom a konkrét üzleti szükségletekhez igazítható.
  • A linkjelzők lehetővé teszik az adatok átfésülését jelentéskészítés közben. Az adott linkjelző valamely kiválasztását a rendszer szűrőként vagy kiválasztásként alkalmazza a többi jelzőre.
  • A jelentések mobil eszközökön online és offline módon is biztonságosan megtekinthetők.
  • A jelentésekhez megjegyzéseket lehet adni a jobb együttműködés érdekében. A jelentés linkje a kapcsolódó megjegyzésekkel együtt másoknak is továbbítható.
  • A felhasználó képernyőkivágásokat rögzíthet és megoszthatja megjegyzéseit.
  • A jelentések frissítéséről riasztás küldhető mobil eszközökre.

Startvonal