Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
Telecommunications
- Campaign Management
- Cross-Sell/Up-Sell
- Customer Profitability
- Customer Retention
- Customer Segmentation
- Payment Risk
- Perfomance Management
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Strategic Performance Management for Telecommunications

Mára számos szervezetben használnak valamilyen stratégiai teljesítménymenedzsment rendszert, amely a szervezeti folyamatok hierarchikus megjelenítését, menedzselését biztosító megoldás. A keretrendszer, mely az elérendő ideális állapotból kiindulva biztosítja, hogy mindenki a szervezet egységes stratégiáját kövesse – a szervezeti stratégiát végrehajtható akciókká transzformálja –, lehetővé teszi a valódi közös munkát, a stratégia közös megvalósítását.

A SAS Strategic Performance Management szoftvercsomagja a fenti módszertanok mindegyikét képes támogatni, páratlan rugalmasságot adva a felhasználónak mind bevezetéskor, mind pedig a későbbi módosítások, fejlesztések esetén. A szervezeti stratégiából kiindulva segítséget nyújt annak integrált megvalósításában; az információk összegyűjtésében és széles körű elosztásában, valamint az ezeken alapuló akciók megfogalmazásában, illetve ezek végrehajtásának hatékonyságmérésében. A vezetés így gyorsan áttekintheti a stratégia ok-okozati összefüggéseit, az egyes részstratégiák megvalósulását. A rendszer segítségével meghatározhatók az üzleti buktatók és az üzleti siker feltételei; a szervezet versenyelőnyt alakíthat ki, vagy tovább erősítheti pozícióit.

Az iparágspecifikus modellek és kulcsmutatók (KPI-k) területén szerzett több évtizedes tapasztalatot felhasználval a SAS Strategic Performance Management for Telecommunication tartalmaz:

  • Egy térképet utazása megtervezéséhez: Azaz egy olyan eszközt, mellyel a telekommunikációban dolgozó üzleti felhasználók meg tudják határozni a vállalati irányt és dokumentálni tudják a stratégiai célokat, intézkedéseket és kezdeményezéseket.
  • Egy iránytűt, mely segít tartani az irányt: Azaz egy olyan kommunikációs eszközt, mely lehetővé teszi az interaktivitást, az eredmények megosztását és a vállalati személyiség meghatározását. Egy webalapú interface-t is tartalmaz, hatékony stratégiai térképekkel, táblázatokkal, grafikonokkal és szöveges kommentárral.
  • Egy tudásbázist az új lehetőségek meghatározására: A vállalati tudás összegyűjtésére, tárolására és kiaknázására. A tudásbázis az IT szakértők kezébe adja a kommunikációs csatornák felállításának az eszközét és lehetővé teszi számukra, hogy a vállalaton átfolyó minden egyes byte-nyi információt leegyszerűsítsenek, rendezzenek és auditáljanak olyan sebességgel, melyre az üzletnek éppen szüksége van.
  • Egy vállalalatot átfogó üzleti scorecardot: Egyesíti a telekommunikáció-specifikus KPI-ket, pontosabb nézőpontot nyújtva a vállalatról.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra