Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
Telecommunications
- Campaign Management
- Cross-Sell/Up-Sell
- Customer Profitability
- Customer Retention
- Customer Segmentation
- Payment Risk
- Perfomance Management
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® CUSTOMER SEGMENTATION FOR TELECOMMUNICATIONS

Az ügyfelek osztályozása valószínűsíthető viselkedésük és potenciális nyereségességük alapján elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsük őket. Ez a fajta megértés pedig elengedhetetlen a telekommunikációs vállalatok számára, ahol a magas ügyfélvándorlás és a lanyhuló márkahűség továbbra is nagy gondot jelent. A SAS Customer Segmentation for Telecommunications több évtizedes iparági tapasztalata révén hatékonyabb ügyfélkommunikációval segít harcba szállni a nehézségekkel.

Sok telekommunikációs szolgáltató küszködik ügyfelei hatékony szegmentálásával, gyakran azért, mert nem képesek átrágni magukat a vállalaton belül az ügyfelekről felhalmozódott hatalmas adatmennyiségen.

Ezért kínálja a SAS a SAS Customer Segmentation for Telecommunications megoldást, mely hatékony, előre felépített, felhasználóbarát szegmentációs modelljével segíti a piaci szereplőket a pontosabb ügyfélszegmentációban és az ügyfelek viselkedésének előrejelzésében. Ezzel a fordulattal a szervezetek a korábbinál jobban célzott termékkínálatot, termék-kommunikációt és szolgáltatáscsomagokat vonultathatnak fel. A SAS Customer Segmentation for Telecommunication „alkalmazásra kész” elemzési és folyamatmodelljeivel kimondottan a teljesítés felgyorsítására és a befektetések hamarabbi megtérülésének elősegítésére lett kifejlesztve.

A SAS szoftver nyitott, bővíthető környezetére támaszkodva és a SAS díjnyertes adattárolási és -elemzési képességeit kihasználva a megoldás a következőket kínálja:

  • Szegmentáció elemző adat- és folyamatmodell.
  • Számlázott hívások viselkedéselemzése és jelentése.
  • Számlázatlan hívások viselkedéselemzése és jelentése.
  • Ügyfél- és termékelemzés és -riportolás.

A szegmentáció elemző adat- és folyamatmodell egyebek közt számlázási mintákat, hitelkockázati pontokat, hűséget, nyereségességet, ügyfélként eltöltött időtartamot vesz figyelembe. A modell által indikált szegmensek túlmutatnak a demográfiai szegmentáción: nem csak egy sor nyereségességet meghatározó tényezőt határoznak meg, hanem képesek a jövőbeni jövedelmezőség előrejelzésére is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra