Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
Telecommunications
- Campaign Management
- Cross-Sell/Up-Sell
- Customer Profitability
- Customer Retention
- Customer Segmentation
- Payment Risk
- Perfomance Management
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Customer Retention for Telecommunications

A telekommunikációs világ versenyében az ügyfelek mozgása továbbra is nyomasztó gond – és drága is. A nemzetközi verseny megemelte az új ügyfelek megszerzésének költségeit, elkerülhetetlenné téve a valószínűleg hűtlenné váló és a megtartani kívánt ügyfelek meghatározását, hogy kilépésük megelőzhető legyen.

Természetesen az ügyféllemorzsolódás előrejelzése és egy költséghatékony stratégia kidolgozása az elvándorlások megakadályozására a legtöbb telekommunikációs vállalat számára igen nehéz feladat. Az ilyen típusú projektek nagy mennyiségű adathalmaz rendezését és elemzését kívánják meg, mely adatokat sokszor igen nehéz elérni és konszolidálni. Sok telekommunikációs szervezet egyszerűen nem rendelkezik azokkal a teljes körű adatbányászati és elemzői képességekkel, melyek elengedhetetlenek az ügyféllemorzsolódás elleni harchoz.

A SAS Customer Retention for Telecommunications „telepítésre kész” modelleket és telekommunikáció-specifikus adatkörnyezetet kínál, mely lehetővé teszi a vállalat számára az ügyféllemorzsolódást befolyásoló változók gyors felismerését – így nem csak az határozható meg, hogy mely ügyfelek válnak valószínűleg hűtlenné, hanem az is, hogy miért.

A megoldás a következőket kínálja:

  • Pontos előrejelzés a távozókról.
  • Az ügyfelek döntését befolyásoló tényezők megismerése.
  • Iparág-vezető hitelesség a közeljövőben távozni szándékozó ügyfelek előrejelzésében.
  • Rugalmas és skálázható technológia, mely követi a vállalat növekedését.
  • Előre felépített elemzői adat- és folyamatmodellek, melyek felgyorsítják a telepítést és lerövidítik a befektetések megtérülési idejét.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper