Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Adatbányászat
Operációkutatás
Ökonometria és előrejelzések
Statisztika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

Statisztika

A statisztikai eszközök alkalmazása egyre népszerűbb a legtöbb verseny- és közszféra szereplő, kutatóintézet és felsőoktatási intézmény körében, ugyanis a megfelelő statisztikai technikák segítségével olyan új információk birtokában kerülhetnek az intézmények, amelyekkel javíthathatják folyamataikat, növelhetik bevételeiket, és javíthatják ügyfélmegtartási stratégiájukat.

A SAS-sal Ön könnyedén hozzáférhet az eltérő forrásokból származó adatokhoz, egyszerűen kezelheti őket, statisztikai elemzéseket végezhet rajtuk, majd a megállapításokat különböző riportokon és grafikonokon keresztül prezentálhatja. A SAS statisztikai eszköztára lehetővé teszi többek között klinikai vizsgálatokból, marketing adatbázisokból, ügyfél preferencia-kutatásokból, értékpapírpiac elemzésekből származó adatok értékelését, hiszen technológiánk számos iparágon belül alkalmazható.

A hagyományos variancianalízistől egészen az egzakt módszerekig, a SAS egy sor elemzőeszközt kínál a speciális és az általános elemzőigényekre. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig, biztos lehet abban, hogy Ön a legkorszerűbb statisztikai eszközökkel dolgozhat nem csak ma, hanem a jövőben is.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Technológiák

Mátrix programozás

Leíró adatelemzés

Statisztikai elemzések