Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Adatbányászat
Operációkutatás
Ökonometria és előrejelzések
Statisztika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS/STAT® Software

Optimális statisztikai technikákkal olyan új információk kerülnek napvilágra, amelyek javítják a folyamatokat, támogatják a fejlesztéseket, valamint elősegítik a bevétel növelését és az ügyfelek megtartását. A SAS/STAT szoftver átfogó eszközkészlettel szolgál mind a specializált, mind az általános vállalati elemzésekhez. A szoftver előnyei:

  • Segít az adatokban rejlő üzleti lehetőségek feltárásában és a bevétel növelésében. Arra tervezték, hogy nagy mennyiségű, szétszórt forrásokból származó adatot kezeljen. Ezzel lehetővé válik, hogy az elemzők kihasználják az összes elérhető adatban rejlő előnyöket, s nem kell foglalkozniuk az adatokkal kapcsolatos kérdésekkel.
  • A legfrissebb statisztikai eljárások alkalmazásával előmozdítja a tudományos felfedezések folyamatát. A SAS-nál folyamatosan frissítik a statisztikai technikákat, így azok mindig a legutóbbi statisztikai módszertanokat tükrözik. Ezen túlmenően, a technikai támogatást tapasztalt, doktori fokozattal rendelkező statisztikusok nyújtják; ilyen szintű szolgáltatás nem gyakran fordul elő más szállítónál.
  • Megfelel mind a vállalatok, mind a kormányszervezetek követelményeinek. A SAS 30 éves elemzőszoftver-fejlesztési tapasztalata jóvoltából a SAS/STAT-tal ismételhető kódok állíthatók elő, amelyek könnyen dokumentálhatók s igazoltan alkalmasak vállalati és kormányzati megfelelési (compliance) kérdések kezelésére.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Fact Sheet