Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® SCALABLE PERFORMANCE DATA SERVER®

Az üzleti és elemzési intelligenciára támaszkodó döntéshozók számára nagyon fontos, hogy pontos válaszokat kapjanak, amikor szükségük van rájuk. Sajnos, a válaszok tartalmát képező információk gyakran adathegyek alá vannak temetve. Van azonban egy adattárolási rendszer, amelyet az adat-részhalmazok gyors és igény szerinti betöltésére és kinyerésére optimalizáltak: a SAS Scalable Performance Data Server (SPD-szerver). Az SPD-szerver előnyeit azok az IT-menedzserek használhatják ki, akik nagy mennyiségű adattal dolgoznak, hiszen:

Jelentősen felgyorsítja az információ-részhalmazok gyűjtését. Párhuzamos technológiákat és hardvert használva csökkenti a tranzakciós rendszerek üzemeltetési költségeit.
Optimalizálja az elemzési- és üzleti intelligencia alkalmazások teljesítményét. A tranzakciós adattár elválasztásával az elemzési- és üzleti intelligencia alkalmazások adattárától mindkét területet hangolhatóvá teszi az elvégzendő feladatok körülményei szerint.

Csökkenti az adatok kinyerési, átalakítási és betöltési idejét. Az integrált adatintegrációs folyamatok az adatokat a tranzakciós rendszerekből az SPD-szerverhez továbbítják, kihasználva a párhuzamos tárolás és a hatékony indexelés előnyeit. Ezzel mérséklődik a kinyerési, transzfomációs és betöltési idő, s egyidejűleg gyorsabban frissülnek az adatok és az indexek, az adathalmaz méretétől függetlenül. Az integrált metaadatok használata biztosítja az adatok konzisztenciáját, és csökkenti az adattömeg karbantartási idejét.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Fact Sheet

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák