Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
- Customer Relationship Mgmt.
- Merchandise Planning
- Operations Management
- Performance Management
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® teljesítménymenedzsment a kereskedelemben

A kereskedelmi vállalatok üzleti folyamatait egy folyamatos, véget nem érő hurokként lehet elképzelni. A siker folyamatos elemzést, tanulást és stratégiai tervezést kíván. Ezért a kereskedők számos teljesítménymenedzsmenthez kapcsolódó tevékenységet folytatnak annak biztosítására, hogy az üzlet minden területén készen állnak a jövőbeni fejlesztésre.

Mivel azonban a keresedelem nagyon dinamikus – egyetlen hétvége eladásai egy egész hónapot fellendíthetnek vagy letörhetnek – a teljesítménymenedzsment rendszereknek érzékelniük kell a kereskedelmi szervezet minden szintjét, és minden változásra gyorsan kell tudniuk reagálni, hogy a nyereségeket és veszteségeket azonnal lehessen értékelni és alkalmazni a jövőbeni haszon érdekében.

A SAS teljesítménymenedzsment megoldásaival elérhető ez az agilitás, miközben maximalizálható a profit a szervezet egészében.

A SAS Activity-Based Management pontos pénzügyi információkkal szolgál, mely tükrözi az emberek mindennapi tevékenységét, valamint a kereskedők pénzügyi eredményeit közvetlenül befolyásoló eszközöket és folyamatokat. Ez a megoldás elemzést és előrejelzést készít, elősegítve a reális működési költségeken alapuló jövőbelátást.

A SAS Strategic Performance Management for Retail lehetővé teszi a felsővezetők számára a legfőbb, teljesítményt befolyásoló mutatók (key performance indicator, KPI) nyomonkövetését a kereskedelmi szervezet egészében, az eladástól a marketingen, disztribúción, raktározási műveleteken át a stratégiai szemléletű elemzésig, tanulásig és tervezésig. Ezt követően a felsővezetők gyorsan fel tudják vázolni a célokat és stratégiákat az egész szervezet számára. A SAS Strategic Performance Management segít felsorakoztatni a vállalatot a közös célok mögé, alkalmazásával eredményesen kommunikálhatók ezek a célok a vállalaton belül és mérhetővé válnak a célok és kezdeményezések elérésre tett lépések.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper