Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
- Customer Relationship Mgmt.
- Merchandise Planning
- Operations Management
- Performance Management
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® működési intelligencia a kereskedelemben

A nyereségesség megvalósítása a kereskedelemben a részleteken múlik – a raktározás megvalósításától a logisztikáig, elosztásig, ingatlankezelésig, fizetési jegyzékig, emberi erőforrás-menedzsmentig, IT infrastuktúráig, a pénzügyekig és leltáron kívüli kínálatig.

A SAS Operations Intelligence megoldása a kereskedők kezébe adja a lehetőséget, hogy hatékonyan és nyereségesen használják fel szervezetük adatvagyonát az áruk és szolgáltatások értékesítése és szállítása során.

A SAS Supplier Relationship Management a szállítmányozói adatbázis konszolidálásával és sorrendbe rendezésével, valamint a szállítmányozói kockázat csökkentésével segíti egy szilárd, szállítmányozókat értékelő gyakorlat kialakítását, egyúttal a vállalati kiadások csökkentését.

A SAS IT Management Solutions segít leküzdeni a hardverkonfigurációk és adatbázisok bőségét, lehetővé téve minden egyes IT erőforrás potenciáljának teljes kiaknázását, az IT  és szolgáltatások menedzselését, a költségek kontrollját és az információkon alapuló döntéshozatalt, melyek közvetlenül hatnak a pénzügyi eredményre. 

A SAS Financial Intelligence segíti a pénzügyi üzleti folyamatokra – tervezés, jelentéskészítés, költségvetés-készítés, konszolidáció, kockázatbecslés, előrejelzés, stratégiafejlesztés, auditálási folyamatok – való koncentrálást és naprakészebb, releváns, időszerű eredményeket hoz. A SAS Financial Intelligence lehetővé teszi a vállalati pénzügyek menedzselését és a szabályoknak való megfelelést.

A SAS Human Capital Management olyan vállalati nézőponthoz segít, mely lehetővé teszi a hatékony humántőke-stratégia tervezését majd a vállalat legjobb gyakorlatainak mérését.

 

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák