Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
- Customer Relationship Mgmt.
- Merchandise Planning
- Operations Management
- Performance Management
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Merchandise Intelligence

A kereskedők többé nem alapozhatják kereskedelmi döntéseiket intuícióra vagy múltbéli jelentésekre, ha el akarják érni a kívánt eredményeket.

Ehelyett meg kell találniuk a módját, hogyan maximalizálhatják a kereskedelmi folyamatok nyereségességét miközben felül kell múlniuk az ügyfelek várakozásait – azaz egy olyan rendszerre van szükségük, mely több értékes információval szolgál a keresletről, az ügyfelek viselkedéséről, az egyes kategóriák teljesítményéről, az optimális elosztásról stb. A legfontosabb, hogy ezeknek az információknak egyetlen forrásból kell származniuk, biztosítva a gyors elérhetőséget és felhasználást a kereskedelmi döntéshozatalban.

Jó kereskedelem. Jó helyen. Jó áron.
Csak a SAS Merchandise Intelligence nyújt valódi intelligenciát a kereskedelmi életciklus minden szakaszában. A szoftvereknek és szolgáltatásoknak ez a kombinációja segít a kereskedelmi folyamatok nyereségességének maximalizálásában az ügyfelek hűség- és elégedettségi szintjének egyidejű növelése mellett. A kereskedők jelentéseket készítenek, terveznek, előrejeleznek és optimalizálnak a teljes tervezési folyamat minden kritikus pontján a gyorsabb és jobb döntéshozás érdekében.

A SAS Merchandise Intelligencia tartalmazza:

A Marketmax Integrated Merchandise Planning Solution-t, mely teljeskörű tervezési képességekkel bír, beleértve a teljesítményelemzést, pénzügyi tervezést, készlettervezést, időszaki tervezést, elosztást stb.

A SAS Revenue Optimization Suite-ot, mely a piacon egyedülálló módon képes segíteni a kereskedőket a bevételek és árrések menedzselésében a teljes kereskedelmi életcikluson keresztül. Három integrált összetevőből áll:

  • SAS Regular Price Optimization – Megállapítja és megtartja az optimális napi árat a költségek, a regionális keresleti modellek és a versenytársakról szerzett árinformációk alapján.
  • SAS Promotion Optimization – Árrések és bevételek maximalizálása a fejlett keresletmodellezésre és optimalizációra támaszkodó erőteljesebb promóció tervezés révén.
  • SAS Markdown Optimization – Meghatározza, mely termékeket, mennyire, mikor és mely piacokon vagy üzletben kell leértékelni.

Mivel a SAS minden vezető előrejelzési és fejlett elemzői képességét magába foglalja a SAS Merchandise Intelligence, optimalizálva a kereskedelmi folyamatot a tervezéstől a leltári teljesítésig, segít a profit növelésében.

Mindegyik megoldás bír a SAS kereskedelmi megoldásának alapját is képező SAS®9 üzleti intelligencia platform erejével. A SAS®9 egy integrált, nyílt és bővíthető alapot szolgáltat a naprakész, mélyreható kereskedelmi intelligencia kialakításához és megvalósításához.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper