Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
- Customer Relationship Mgmt.
- Merchandise Planning
- Operations Management
- Performance Management
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® MEGOLDÁSOK a kereskedelemben

A globalizáció, a defláció, az értékesítési csatornák sokszínűsége és mindenek előtt a fogyasztói kereslet a kereskedelemben minden más iparágnál erőteljesebb versenyhelyzetet teremt, amelyben a kereskedők profitért küzdenek.

Ezek a nyereségességi kihívások egyaránt érintik a bevételeket és kiadásokat. Az értékesítés lapos marad, ha a vállalat nem érti elég jól fogyasztói viselkedését és vásárlási szokásait ahhoz, hogy jó döntéseket hozzon termékekről, árakról, promóciókról és az áruk elhelyezésről. A szervezet egészének – beleértve az üzleti egységeket és földrajzi távolságokat – alapos ismerete nélkül csak küszködés az üzletmenethez kapcsolódó költségek megértése és menedzselése.

Erőteljes kereskedelmi intelligencia vezető elemzéssel támogatva
A SAS kereskedelem számára kifejlesztett megoldásai a fogyasztókról, értékesítésről és működésről tárolt adatokat tudássá alakítja, mely nagyobb bepillantást enged a teljesítmény területébe és segítségével a kereskedők több, információn alapuló döntést tudnak hozni, versenyelőnyre tehetnek szert, erősíthetik fogyasztóik és beszállítóik hűségét és növelhetik nyereségességüket.

A kereskedők a hatékony, közel három évtizedes kereskedelmi elemzésekben szerzett tapasztalatokat, a kereskedelmi szakértelmet, illetve a Marketmax legjobb értékesítési gyakorlatait felölelő SAS megoldások egész sorából választhatnak:

  • Az ügyfél intelligencia segíti a kereskedőket a legnyereségesebb ügyfelek azonosításában, megszerzésében, aktiválásában, kiszolgálásában és megtartásában.
  • Az értékesítési intelligencia a bevételek és árrések növelésében és az ügyfélhűség fokozásában, az értékesítési tervek, készletezés, árazás, promóciók, időszaki tervek és az elosztás optimalizálásával segíti előrejelzéssel és prediktív elemzéssel a kereskedőket.
  • A működési intelligencia lehetővé teszi, hogy a kereskedők hasznosítsák a szervezeti vagyont a beszállítókkal folyatatott kereskedelemben és így ügyfeleiket hatékonyabban és nyereségesebben szolgálhassák ki.
  • A teljesítménymenedzsment megoldások elemzési, előrejelzési és profitmaximalizálási képességekkel ruháznak fel a költségek és a teljesítmény monitorozása révén.

A SAS megközelítése
A SAS kereskedelem számára kifejlesztett megoldásai egy közös kereskedelmi intelligencia platformra épülnek, mely egy integrált, nyitott és bővíthető alapját képezi a pontos és mélyreható kereskedelmi intelligenciának. Az előregyártott adat- és elemzői modellek folyamatokkal és technikákkal együtt biztosítják a gyors telepítést és eredményeket.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper