Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Riportolás
Lekérdezések & elemzések
OLAP
Integrált analitika
Képi megjelenítés
MS Office integráció
Visual Analytics
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

Riportolás

A SAS üzleti intelligencia megoldásai által a döntéshozók gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a különböző riportokhoz és elemzésekhez. A személyre szabható interfészek lehetővé teszik az eltérő gyakorlattal és szükséglettel rendelkező felhasználók számára, hogy a számukra szükséges jelentéseket, riportokat "varázslók" segítségével egyszerűen, az informatika bevonása nélkül, elkészítsék.

A SAS olyan end-to-end technológiát biztosít, amely adathozzáférési és adatminőségi eszközöket, illetve közös metaadatréteget tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű nyers adatból elemzésre és riportolásra alkalmas pontos információt lehessen előállítani.
A SAS Enterprise BI Server riportoló interfészek és funkcionalitások széles tárházát kínálja, amit az alábbi szoftverek támogatnak: SAS Web Report Studio, SAS Add-In for Microsoft Office, SAS Information Delivery Portal, SAS Information Map Studio és SAS Integration Technologies.

Legfőbb előnyök

  • Különböző összetettségű jelentések előállításával a különböző területekről érkező eltérő információs igények maximálisan kielégíthetők.
  • Összetett számítások, üzleti folyamatok és algoritmusok tárolhatók el sztenderd folyamatként, így minden felhasználó -gyakorlottságától függetlenül- hozzájuk férhet és kiaknázhatja őket.

Legfőbb tulajdonságok

  • Az üzleti felhasználók igényeinek megfelelő adatmegjelenítés.
  • Intuitív és „varázslók” által vezérelt interfészek.
  • Ad-hoc és rendszeres riportok.
  • Az elemzések eredményeinek integrációja.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

White Paper

Technológiák

Enterprise Business Intelligence

Üzleti metaadat-menedzsment

Megosztott folyamatok