Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Riportolás
Lekérdezések & elemzések
OLAP
Integrált analitika
Képi megjelenítés
MS Office integráció
Visual Analytics
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

lekérdezések és elemzések
Jártasságuktól függetlenül minden felhasználó gyors választ kap kérdéseire

A SAS üzleti intelligencia megoldások webes alapú varázslókat és interfészeket, valamint Microsoft Office interfészeket bocsátanak a felhasználók rendelkezésére, amelyek lehetővé teszik az intézményekben szétszórtan található adatok gyors lekérdezését és elemzését. A SAS Enterprise BI Server felhasználóbarát környezetet biztosít a felhasználók számára a különböző forrásokból származó adatok virtuális eléréséhez és képes egy lekérdezésbe összefoglalni több platformból származó adatot.

Összetett elemzések az ismerős Microsoft Office környezetben végezhetők el, így az üzleti felhasználók gyorsan és könnyen állíthatják elő a számukra szükséges jelentéseket, az informatika bevonása nélkül.

A SAS Enterprise BI Server számos komponense teszi lehetővé a lekérdezési és elemzői funkcionalitások kiaknázását: SAS Web Report Studio, SAS Add-In for Microsoft Office, SAS Web OLAP Viewer for Java, SAS Information Map Studio, SAS Information Delivery Portal és SAS Enterprise Guide.

Főbb előnyök

  • Az interfészek több lehetőséget is biztosítanak az adatok eléréséhez.
  • A felhasználók új ismeretek elsajátítása nélkül is el tudják végezni a lekérdezéseket.
Főbb jellemzők
  • A "varázslók" által támogatott lekérdezési funkcionalitások teljesen integráltak az üzleti felhasználó jelentéskészítői környezetével.
  • Az adatstruktúrák összetettsége láthatatlan az átlag üzleti felhasználó számára.
  • Relációs és többdimenziós adatok felhasználásáva a lekérdezések több adatforráson (adatbázis és platform) is elvégezhetők.
Technológiák

Enterprise Business Intelligence