Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilities
Life Sciences
Retail
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

Fókuszban az államigazgatás

Ahogy az állam- és közigazgatási szervezetek egyre jobban ügyfélorientálttá válnak, úgy igyekeznek megtalálni azt a technológiát, amely támogatja őket a növekvő állampolgári igények kielégítésében és magas színvonalú szolgáltatások nyújtásában. Másrészt, a kormányhivatalok számára egyre fontosabbá válik az is, hogy tevékenységüket átláthatóvá és hitelesebbé tegyék, s pontosabban tudjanak elszámolni a közpénzekkel.

Különösen megkerülhetetlen a közhivatalok működésének automatizálása az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott országok esetében, hiszen e nélkül nem képzelhető el a sikeres integráció. Köztudott, hogy az államigazgatás a legnagyobb adatgyűjtő és -feldolgozó szektor, így a csatlakozás egyik biztos hatása az lesz, hogy a szóban forgó államok új technológiákat kénytelenek bevezetni ennek a hatalmas mennyiségű adathalmaznak a kezelésére, elemzésére és megosztására.

Mindezeket a szempontokat figyelembe véve, a SAS egyik fő céljának tekinti, hogy megértse a közszféra működését, problémáit, s megoldásaival segítse a szervezeteket feladataik elvégzésében. A SAS szoftverei olyan nehézségekre igyekeznek választ adni, mint például a heterogén forrásokból származó adatok integrációja, a csalásfelderítés, a munkaerő-gazdálkodás vagy a teljesítménymenedzsment.

Teljesítménykezelés a közszférában

Regisztráljon, töltse le a sascom magazin különszámát, és ismerje meg a teljesítménymenedzsment rendszerek bevezetésének tapasztalatait a közszférában és az oktatásban.


 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Referenciák
Ismerje meg, hogy ügyfeleink milyen versenyelõnyre tettek szert a SAS-szoftver alkalmazásával.

Díjak és elismerések
Az iparági szakértõk és vezetõk véleménye megoldásainkról.
White Paper
Töltsön le white paper-eket, hogy részleteiben is megismerhesse megoldásainkat és technológiánkat.
Customer Support Center
Technikai jellegű információért, dokumentációkért keresse fel a support.sas.com weboldalt.