Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
- Customer Relationship Mgmt.
- Drug Discovery & Development
Retail
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS MEGOLDÁSOK GYÓGYSZERIPARI VÁLLALATOKNAK

Az elmúlt évtizedben több paradigmaváltásra került sor a gyógyszeriparban. Az ugrásszerűen bekövetkezett és hatóságilag is megkövetelt minőségi, környezet(védelm)i, informatikai és kutatási változásoknak jelentős következményei lettek. Így a globalizálódó gyógyszerpiac résztvevői közül csak az alkalmazkodni képes gyógyszergyárak marad(hat)nak talpon a tevékenységek kiegészítésével, az erők koncentrálásával, a költségek csökkentésével és a hatékonyság javításával.

A hosszú fejlesztési ciklusok által jellemzett gyógyszerkutatásban és -fejlesztésben egyre nagyobb a jelentősége az alapkutatási eredmények gyors hasznosításának, a résztvevők stratégiai szövetségének és a hatóságokkal való együttműködésnek. A gyógyszerinnovációnak különböző fokozatai vannak, s természetesen a nagy kockázatú célkitűzések a legköltségesebbek.

A kifejezetten a gyógyszeripar számára kifejlesztett SAS megoldások optimalizálják a tudományos és operatív adatok áramlását, elõsegítve azt, hogy a gyógyszerek hamarabb piacra kerüljenek, valamint a vállalat nyereségessége növekedjen. A SAS az egyetlen szállító, amely olyan end-to-end megoldást kínál, amely egy gyógyszer életciklusának minden szakaszát -kezdve a kutatástól és fejlesztéstõl egészen a piaci bevezetésig- hatékonyan támogatja.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

White Paper

Interactive Tour

A SAS és a CDISC