Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Adatbányászat
Operációkutatás
Ökonometria és előrejelzések
Statisztika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

Adat- és szövegbányászat

Adatlehívás, értékesítési múlt, webes tranzakciók, sőt, akár szabad formájú szöveges jegyzetek – mind-mind értékes adat, melyet teljes mértékben kiaknázva szervezete lehetőségei óriásira nőnek. Az adat- és szövegbányászattal a lehetőségek száma végtelen.

Adatbányászati technológiánk szinte megjelenése pillanatától iparági vezető pozíciót tölt be. Legutóbbi fejlesztésünk eredményeként az adatbányászati eszközt szövegbányászati képességekkel is felruháztuk, mely lehetővé teszi a felhasználó számára a legfontosabb információk gyors definiálását egy nagyobb terjedelmű szövegben is, illetve a szöveg és adat alapú információk integrálását az adatbányászati folyamatok elősegítésére.

Az előrelátó vállalatok manapság a csalások számának csökkentésére, az erőforrások iránti kereslet előrejelzésére, a beszerzések növelésére és az ügyfelek lemorzsolódásának megakadályozására egyaránt adatbányászati eszközöket használnak. A SAS adabányászati megoldása képessé teszi vállalatát:

  • Legjövedelmezőbb ügyfelei megkeresésére és megtartására. Demográfiai adatok és vásárlási minták használata az élethosszig tartó ügyfélkapcsolatok kiépítésére, az ügyfelek igényeinek felismerésére és kielégítésére.
  • Piacszegmentálásra a célzott megközelítés érdekében. Célzott marketingkampányok a válaszadási arány növelése, a kattintássorozatok elemzése és az e-kereskedelem stratégiájának pontosítása érdekében.
  • Előrejelzés és együtthatók megállapítása a kívánt hatás elérésének biztosítására. A termelési foylamat minőségének javítása a problémák felismerésével még mielőtt azok bekövetkeznének, az erőforrásigény előrejelzése, a beszerzések növelésével és az ügyfélkockázati hitelalkalmazások megbecslése révén.

A SAS Data Mining Solution alkalmazásával teljes mértékben ki tudja aknázni az ügyfelei vásárlási szokásairól és viselkedéséreől rendelkezésére álló adatokban rejlő lehetőségeket, hogy megértse motivációikat.

Az adatbányászat átíveli az iparágakat és üzleti funkciókat
A telekommunikáció, börzék, hitelkártya- és biztosító intézmények az adatbányászatot csalásfelderítésre, marketing kampányaik optimalizálására és legjövedelmezőbb stratégiáik felismerésére használják. A gyógyszeripar sebészeti alkalmazások, orvosi tesztek és gyógykezelések hatékonyságát vizsgálja segítségével. A kereskedelem kuponos és egyéb speciális alkalmak hatékonyságának becslésére és az egyes fogyasztók számára legmegfelelőbb kínálat előrejezésére használja az adatbányászat eszközeit.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

White Paper

Könyvek

Technológiák

Adatbányászat

Szövegbányászat