Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Adatbányászat
Operációkutatás
Ökonometria és előrejelzések
Statisztika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Enterprise MinerTM

A SAS Enterprise Miner szoftver egy hatékony adatbányászati megoldás, mely képes arra, hogy nagy mennyiségű adatból is kivonja a tudást, amellyel aztán korábban ismeretlen összefüggések fedezhetők fel, s így jobb döntések hozhatók.

Egyaránt használhatják mind statisztikai elemzők, mind üzleti specialisták. Azok számára, akik nem rendelkeznek elegendően mély statisztikai, vagy elemzői tudással, az egyszerűbb esetekben az alapbeállítások is kielégítő eredményekhez vezethetnek, ugyanakkor a gazdag paraméterezési lehetőség kielégíti a megalapozottabb statisztikai-matematikai képzettségű felhasználók igényeit is.

Az adatbányászat a weben generálódó nagy mennyiségű ügyféladatok elemzésében is segítséget nyújt. A WEB logok Enterprise Minerrel történő elemzésével megismerhetjük ügyfeleink Internet használati szokásait is, feltárhatjuk milyen szabályrendszer mentén válik a látogatóból vásárló, a megszerzett tudásra építhetjük Web oldalunk, Internet áruházunk továbbfejlesztését.

A szoftver előnyei:

Az adatbányászati folyamatot egy sor eszközkészlet segíti. A SAS olyan rugalmas szoftvert kínál, amely a nyers adathalmazból kiindulva eljut a pontos, üzletifolyamat-központú adatbányászati modellekig, egy integrált, kollaboratív környezetben.
A könnyen használható grafikus felület folyamatdiagramja által biztosított környezet feleslegessé teszi a kézi kódolást, s nagy mértékben csökkenti a modellek létrehozásának idejét mind az üzleti elemzők, mind a statisztikusok számára.
Erőfeszítés nélkül lehet teríteni a modelleket a vállalat minden részében.
Könnyebbé teszi megbízható üzleti információk elérését. A SAS adatbányászati szoftvere számos integrált eszközzel rendelkezik, amelyekkel különböző statisztikai és üzleti modellezési technikák eredményeit lehet összehasonlítani és megosztani, egyetlen, könnyen értelmezhető keretben.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Hírek és rendezvények

Fact Sheet

White Paper

Könyvek