Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Riportolás
Lekérdezések & elemzések
OLAP
Integrált analitika
Képi megjelenítés
MS Office integráció
Visual Analytics
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® enterprise Business Intelligence server

A SAS Enterprise Business Intelligence Server az egyetlen olyan megoldás a piacon, amely épít a már meglévő technológiára, támogatja az iparági szabványokat, valamint közös alapot szolgáltat a vállalati adatok integrálásához és új típusú mélyreható elemzések készítéséhez, ezzel is elősegítve a hatékony, kollaboratív döntéshozatalt. Emellett nyílt, integrált vállalati architektúrát biztosít, s ehhez új, speciális felületeket kínál, amelyek támogatják a különféle felhasználók jelentéskészítési és elemzési igényeit. Mivel az adatokat közös infrastruktúrán belül lehet elérni, elemezni és megosztani, az információ a szervezet minden szintjén elérhető.

A SAS Enterprise Business Intelligence Server hatékony információszolgáltó portált, rugalmas fejlesztői környezetet tartalmaz, továbbá integrálható a Microsoft Office-termékekkel, hatékony felületeket és jelentéskészítési környezetet biztosít a SAS-felhasználóknak - s mindez közös metaadat-infrastruktúrán alapul. Ezen túlmenően skálázható, így az egy időben hozzáférni szándékozó felhasználóknak is azonnali és pontos információkkal szolgál. S minthogy szabványos környezettel rendelkezik, a szolgáltatási szintek folyamatosan fenntarthatók, s ezzel az IT-erőforrásokat stratégiai kezdeményezésekre lehet fordítani.

A SAS integrált, átjárható környezetet teremt az összes intelligens tevékenység számára az egyszerű jelentéskészítéstől kezdve a bonyolult elemzésekig. Ez a keret nemcsak konzisztens, megbízható eredményekkel szolgál, hanem nagyobb együttműködési lehetőséget és elmélyültebb partnerkapcsolatot is biztosít a vállalat különálló munkacsapatai között.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Fact Sheet

sascom különszám

Technológiák

BI környezet kialakítása

Üzleti metaadat-menedzsment

Elemzések és modellfejlesztés

Beágyazott portál

Központi metaadat-tárolás

Microsoft Office integráció

Egységes metaadat-kezelés

Webes riportolás