Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Adatintegráció és ETL
Üzleti intelligencia
Analitika
Adattárolás
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® intelligence storage

A SAS®9 keretein belül a SAS Intelligence Storage relációs és OLAP párhuzamos tárolási opciókat kínál, s ezek kivétel nélkül megfelelnek az összes alkalmazás profiljának. Ez magában foglal mindent az egyszerű jelentéskészítéstől és az OLAP elterjesztésétől a kifinomult előrejelzésig és adatbányászatig. Nyílt és integrált metaadat-keret teszi lehetővé a tárolási és elosztási szolgáltatások számára, hogy átlátható módon épüljenek be az alkalmazásokba és a különféle környezetekbe. A SAS Intelligence Storage alkotóelemei:

  • skálázható, többszálú, multi-I/O relációs adattároló motor a célzott alkalmazások és elemzések számára;
  • olyan integrációs technológiák, amelyek lehetővé teszik az átjárhatóságot a SAS és más gyártó által szállított, nyílt szabványokat használó alkotórészek között;
  • költséghatékony kliens-szerver adatbázis-kezelő rendszer, amelyet nagy, többfelhasználós üzleti intelligencia környezet biztonságos és skálázható tárolási igényei szerint alakítottak ki;
  • többszálú, többdimenziós, skálázható és nyílt adatbázismotor, amely nagy mennyiségű adat gyors feldolgozása és kezelése által hatékony OLAP navigációt tesz lehetővé.

Ez a nyílt, számos tárolási lehetőséget nyújtó, rugalmas platform optimális teljesítményt biztosít az elemzési- és üzleti intelligencia-alkalmazások számára, miközben alacsonyan tartja a tulajdonlási és karbantartási költségeket. Függetlenül az adatbázis méretétől, a SAS Intelligence Storage gyorsan frissíti az adatokat és az indexeket, s olyan algoritmusokat és párhuzamos technológiákat használ, amelyek csökkentik a keresési időt a legbonyolultabb lekérdezések esetében is. A válaszidők még akkor is rövidek maradnak, amikor megnövekszik az adatmennyiség.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper

Technológiák

Központi metaadat-tárolás

OLAP

Többszálú és párhuzamos adattárolás

Egységes metaadat-kezelés