Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Összekapcsolhatóság & metaadat
Adatminőség
ETL
Adatmigráció & szinkronizáció
Data Federation
Adatkezelés
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Data quality solutions

Mi a SAS Data Quality Solution? Leányvállalatunkkal, a DataFlux-szal együtt kínáljuk a SAS Data Quality Solutiont. A SAS Data Quality Solution egyesíti magában a DataFlux díjnyertes adatminőségi technológiáját és a SAS erejét egy vállalati adatokat profilozó, tisztító, bővítő, integráló és monitorozó platform létrehozása érdekében, melyből egységes és megbízható információk nyerhetők.

Miért fontos a SAS Data Quality Solution? Sok millió forint vész el évente az adatok rossz, nem megfelelő minősége miatt. Még kisebb hatású adatminőségi alapelvek bevezetése és alkalmazása is jelentős megtakarításokat eredményezhet. A SAS Data Quality Solutionnal Ön megnövelheti a szervezete egészéhez eljuttatott információk pontosságát, csökkentheti a működési költségeket és növelheti a stratégiai irányelvek értékét.

Kik számára fejlesztettük ki a SAS Data Quality Solutiont? A SAS Data Qualilty Solutiont két elsődleges csoport számára fejlesztettük ki: az üzleti felhasználóknak, akik felelősek az üzleti szabályok birtoklásáért és az adatkapcsolatokért éppúgy, mint az üzleti intelligencia számára készített adatelemzésekért; és a technikai felhasználók számára, akik teljesssé teszik az adattisztítási folyamatot és biztosítják, hogy a megtisztított adatok megfelelnek a vállalati szabványoknak, és egységesek a vállalat egészében.

Legfőbb előnyök

  • Profilozza, monitorozza és aktívan menedzseli a vállalati adatok minőségét. A SAS Data Quality Solution lehetővé teszi az adatok minőségének elemzését és megállapítását a vállalat minden részében. A profilozás segíti meghatározni azokat a területeket, ahol potenciális rések találhatók és azt is, hogy ezek kiigazítására milyen lépések szükségesek.
  • Integrálja és szabványosítja a különböző rendszerek és üzleti egységek adatait. A SAS Data Quality Solutionnal a vállalatok egyesíteni tudják adatminőségi üzleti szabályaikat a különböző adatforrások és platformok között. A rendszerhez kapcsolódó, minőséggel kapcsolatos eseteket end-to-end auditálási készség emeli ki, adatminőségi algoritmusok és elemzések alkalmazásával.
  • Könnyen meghatározható adatkorrekciós szabályok a szervezeti változások tükrözésére és az adattisztításra. Testreszabott felületek segítik az üzleti felhasználókat az üzleti szabályok és adattisztítási műveletek hatásának képi megjelenítésében. Korszerű adatminőséget biztosító eszközök segítik mind az üzleti, mind a technikai felhasználókat az adatok tisztításában, szabványosításában, integrálásában és bővítésében.
  • Megbízható információkat ad a döntéshozóknak. A pontos adatok egységes jelentésekhez és elemzési eredményekhez vezetnek. Az adatminőség ETL- és adatintegrációs folyamatokba történő automatikus integrálása révén az üzleti intelligenciához és elemzésekhez használt adatok időszerűek és pontosak lesznek. Ennek eredményeként a döntéshozók megbízhatnak a kapott információkban és magabiztos döntéseket tudnak hozni.

Legfőbb tulajdonságok

  • Hatékony, könnyen használható grafikus felület. A Windows-barát környezet lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok elemzését, üzleti szabályok meghatározását és azt, hogy adatszabványokat valamint adatpárosító és -integráló specifikációkat alkossanak meg az IT felhasználók számára.
  • Adatprofilozási képesség. Egybefüggő környezet elemzi a vállalati adatokat az árnyalatok, ellentmondások és pontatlanságok meghatározására.
  • Adattisztítás, a duplikációk megszűntetése és szabványosítás. Lehetővé teszi az ellentmondások megszüntetését vagy csökkentését a vállalati adatokban.
  • Illesztési kód generálás segítségével konszolidálja a különböző forrásokból származó adatokat, amikor a teljes egyezés nem lehetséges. A megoldás egyértelmű kulcsértékeket is képes meghatározni fuzzy logika (fuzzy logic) alapján, hogy a hasonló értékekkel bíró információkat csoportba rendezze (pl. Robert, Bob, Bobby).
  • Nemzetközileg alkalmazható. A megoldás értelmezi a különböző nyelvek közötti eltéréseket, beleértve neveket, címeket, szervezeteket és más olyan területeket, ahol az adatelemzés szükséges.
  • Kiterjeszti a SAS üzleti és elemző intelligencia megoldások értékeit. Az adatminőségi készségek integrálása az üzleti intelligencia megoldások keretein belül komoly eredményekhez vezet, biztosítva a befektetések elvárható megtérülését.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Fact Sheet