Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Összekapcsolhatóság & metaadat
Adatminőség
ETL
Adatmigráció & szinkronizáció
Data Federation
Adatkezelés
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Enterprise data integration server

Mire képes a SAS Enterprise Data Integration Server? A SAS Enterprise Data Integration Server integrált megoldás egy sor olyan szolgáltatást kínál, melyek egy vállalat különböző adatintegrációs projektjeinek optimális és megbízható megvalósításához szükségesek. Az egyidejű migrációktól az összetett, valós idejű integrációkig a SAS technológia minden irányú adatintegrációs igénynek meg tud felelni most és a jövőben is.

Miért fontos a SAS Enterprise Data Integration Server? A SAS Enterprise Data Integration Server alkalmazásával a szervezetek rugalmasan, megbízhatóan és gyorsan meg tudnak felelni az új adatintegrációs igényeknek, konszolidálni tudják a beszállítói adatokat, szabványosítani tudnak egyetlen integrációs megoldás keretei között és általánosságban csökkenteni tudják az adatintegráció költségeit.

Kik számára fejlesztettük ki a SAS Enterprise Data Integration Servert? Azon szervezetek számára, melyek úgy kívánják megerősíteni IT részlegüket, hogy azok meg tudjanak felelni a felmerülő adatintegrációs igények széles spektrumának, és az adatintegrációt üzleti stratégiájukban kulcselemnek tekintik.

Legfőbb előnyök

 • Egyetlen megoldást állít az egymást fedő és felesleges eszközök helyébe, hogy minden adatintegrációs igénynek meg tudjon felelni. Tekintet nélkül arra, hogy Ön mivel foglalkozik – adattárházat épít, adatbázisokat másol, több file-t egységesít, új üzleti információkkal bővíti az operációs adatokat vagy más operatív rendszerekből – pl. SAP – mozgatja az adatokat egy BI környezetbe, a SAS kezelni tudja jelen- és jövőbeli adatintegrációs igényeit.
 • Alacsonyabb projektköltségek, jobb termelékenység és gyorsabb eredmények. A SAS Enterprise Data Integration Server együttműködő tervezési környezetet teremt, mely újrahasználhatóságot, kódmegosztást, menedzsment kontrollt, megosztott metaadatokat, munkafolyamat-tervezést, gyors tanulási görbéket és könnyű karbantartást biztosít.
 • Folyamatos és megbízható információt nyújt a vállalat egésze számára. A SAS Enterprise Data Integration Server megnövekedett bizalmat ad a működési adatok és üzleti információk pontosságában és időszerűségében. Beépített adatbővítési és adatminőségi komponensek értéket adnak hozzá a meglevő adatokhoz, növelve a magabiztosságot és biztosítva a lehető legjobb adatot a működési és üzleti intelligencia használatában.

Legfőbb tulajdonságok

 • Egy intuitív, „point-and-click” grafikus felület kínál egy interaktív, egyetlen pontból megvalósítható kontrollt az irányító adatintegrációs folyamatok számára. Varázslók segítik az adatelérési, -átalakítási és -tárolási folyamatok és megvalósítását.
 • Több platform több adatforrásához biztosít hozzáférést mint bármely más megoldás. Használatával szinte mindenhonnan le tudja hívni a szükséges adatokat, illetve bővíteni tudja azok állományát.
 • A metaadatot megőrzi és dokumentálja a teljes adatintegrációs folyamaton keresztül.
 • Integrált, testreszabható adatminőségi rutinok javítják az adattisztítást a duplikátumok és a pontatlan adatok javítás nélküli felhasználásának elemzésével és felszámolásával az adatintegrációs folyamat során.
 • A legmagasabb fokú ETL funkcionalitás és tervezés teszi lehetővé az adattárházak, adatpiacok és adatáramlások gyors létrehozását.
 • Kereteken kívüli átalakítások, csakúgy, mint hatékony átalakító nyelvezet.
 • Ütemező segíti a változtatásokat, akár egy vagy több rendszerben is, hogy azok ütemezetten és megbízható módon terjedjenek át más rendszerekbe.
 • Virtuálisan jelenít meg teljes adatstruktúrákat és -sémákat, kikerülve a valós idejű keresések és jelentések készítéséhez addig szükséges sokszorosítást és adatmozgatást.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Fact Sheet

White Paper