Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Összekapcsolhatóság & metaadat
Adatminőség
ETL
Adatmigráció & szinkronizáció
Data Federation
Adatkezelés
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

Adatmenedzsment
Egységes vállalati kép a különböző forrásokból származó adatokból, gyorsan és megbízhatóan

A felsőfokú adatmenedzsment (Master Data Management, MDM) egyedileg azonosítja egy üzleti folyamat minden egyes elemét (pl. ügyfél, termék, számla stb.), és ezeket az elemeket egy standardizált adatmodell alkalmazásával mutatja be. Egy ilyen típusú adatkörnyezet megteremtésével a szervezet egyértelműen meg tudja határozni, hogy mely vállalati rendszerek szinkronizálhatók egymással. A SAS Data Integration egy kritikus eleme a sikeres Master Data Management irányelveknek.

A kulcsfontosságú adatokat ki kell szűrni a különböző operációs környezetekből ahhoz, hogy kialakíthassunk egy rendszert a rekordfájlok számára, linkeket kialakítva ezeknek a rendszer- és operációs rendszerfájloknak az összhangjának biztosítására, és biztosítani tudjuk a master adatok gyors elérését minden operációs rendszeren keresztül, a működési teljesítmény csökkentése nélkül. A SAS virtuális kerékagyként működik, melyet egy metaadat-réteg támogat a  master adatkörnyezet intelligens formájának kialakításában és telepítésében. Tulajdonképpen bármely technológiai platformon levő bármilyen adat tételenként és valós időben történő olvasásával és írásával a SAS felülmúlhatatlan adatelérést produkál. Újrahasználható üzleti szabályok tisztítják, standardizálják és növelik az adatokat azok mozgatása közben a master referencia file felé, így minden információ pontos. Az intuitív, gyors fejlesztési környezet adaptálható minden szervezeti technológia standard számára a termelékenység növelése és a gyors eredmények elérése érdekében.

Legfőbb előnyök:

  • Az adatokra teljes körű rálátást biztosít.
  • Pénzt és forrásokat takarít meg a fejlettebb bevételmenedzsmentnek, hatékony marketingnek és jöbb üzleti döntéseknek köszönhetően.
  • Gyors keresési, elemzési és jelentéskészítési funkcionalitást kínál, melyek szükségesek az üzleti irányelvek sikerességéhez.
  • Felhasználói több adatforráshoz is hozzáférnek és az adatokat azonnal az elemzés számára hasznos információvá tudják alakítani.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Az input és output adatforrások jelentéstani adatleírása beazonosít minden egyes üzleti elemet (ügyfél, termék, számla stb.) és szabványosítja a master adatmodellt, az egyetlen információforrás érdekében.  
  • Hatékony transzformációs nyelv és beágyazott adatminősítési folyamatok biztosítják a master adatok helyességét.
  • Az üzleti szabályok könyvtára tartalmazza azokat az újrahasználható üzleti szabályokat, melyek tisztítják, szabványosítják, párosítják és növelik az adatokat, ahogy azok a master referencia file-ba mozognak, és a downstream folyamatokban használhatók fel újra.
  • Az adattáplálás egyetlen vagy többszáz tranzakcióval is egyszerre végrehajtható.
  • Egy menetben képezhetők adattáblák a forrásadatokból.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

White Paper

Technológiák

Vállalati adatintegráció