Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Activity-Based Management
Compliance
Customer Relationship Mgmt.
- Credit Scoring
- Cross-Sell/Up-Sell
- Customer Retention
- Customer Segmentation
- E-mail Marketing
- Interaction Management
- Marketing Automation
- Marketing Optimization
- Marketing Operations Management
- Web Analytics Solution
Financial Intelligence
Human Capital Mgmt.
Information Technology Mgmt.
Perfomance Management
Production & Service Quality
Risk Management
Supplier Relationship Mgmt.
Supply Chain Intelligence
Warranty Analysis
Web Analytics
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Digital marketing

Az e-mail aktuális és olcsó. Igen hatékony marketingeszköz. Nem meglepő hát, hogy sok vállalatnál kedvelt marketingcsatornává vált. Azonban a rosszul célzott vagy nem megfelelően menedzselt kommunikáció így is alacsony profitot hoz, és akár negatív hatást is gyakorolhat az üzletre: az ügyfeleket zaklató vagy elidegenítő levelek csorbítják a márka hírnevét.

Sok vállalat kihelyezi e-mail szolgáltatását, mert úgy érzik, nem rendelkeznek a legjobb eredményhez szükséges tapasztalattal vagy képességekkel. Ez az „eredmény szerinti fizetés” hosszú távon sokkal drágábbá válhat.

Mivel az e-mail nagyon fontos szerepet játszik a marketingben, a legtöbb vállalat számára egy házon belüli rendszer a legjobb választás a hatásos, személyre szabott e-mail kommunikáció megvalósításához – egy olyan rendszer, mely teljes mértékben be van ágyazva a kampánymenedzsment folyamatába.

Jobb válaszok, a befektetések magasabb megtérülése
A SAS E-mail Marketing mindent az Ön rendelkezésére bocsát, amire csak szüksége lehet e-mail kampányainak megtervezéséhez, létrehozásához, teszteléséhez, megvalósításához és nyomon követéséhez. Minden részletre kiterjedő, kis költségvetésű marketingmegoldás, mellyel a piaci szereplők házon belül tudnak nagy arányú e-mail kampányokat lebonyolítani. Ezek a kampányok ráadásul más csatornákkal és egyéb marketing programokkal is koordinálhatók.

Ezzel a megoldással igény szerint formálhatja e-mail kommunikációját az egyének szintjén és így jelentősen tudja növelni a válaszadás valószínűségét. A SAS E-mail Marketing többek között:

  • Integrálható a SAS Marketing Automationnal. A SAS Marketing Automation a legkönnyebben használható, legátfogóbb kampánytervezést, -menedzsmentet és -megvalósítást kínálja a piacon. A SAS E-mail Marketinggel kombinálva az e-mail kampányokat tervező piaci szereplők milliónyi, személyre szabott e-mailt tudnak célzottan kiküldeni ügyfeleik számára.
  • Testreszabható. Testreszabott e-mailek készítése egy intuitív grafikai interfész segítségével. Beépített minták több nyelven, igény szerint alakítható hírlevél formátumok, automatikus lokalizáció (pl. valuta-átváltás).
  • Nyomon követhető. Könnyen lekövethető válaszok és jelentéseredmények, növelve a jövő kampányainak hatékonyságát.
  • Arányosítható. Több millió e-mail naponta vagy néhány ezer hetente – a SAS E-mail Marketing megfelel elvárásainak.
  • Adatelérés. A SAS képességét felhasználva, mellyel virtuálisan bármilyen adatbázist képes elérni és szofisztikált, előrejelző elemzéseket készíteni, a SAS E-mail Marketing biztosíték arra, hogy Ön a legjobb üzenetet küldi el minden egyes ügyfelének vagy célcsoportjának.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra