Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Activity-Based Management
Compliance
Customer Relationship Mgmt.
- Credit Scoring
- Cross-Sell/Up-Sell
- Customer Retention
- Customer Segmentation
- E-mail Marketing
- Interaction Management
- Marketing Automation
- Marketing Optimization
- Marketing Operations Management
- Web Analytics Solution
Financial Intelligence
Human Capital Mgmt.
Information Technology Mgmt.
Perfomance Management
Production & Service Quality
Risk Management
Supplier Relationship Mgmt.
Supply Chain Intelligence
Warranty Analysis
Web Analytics
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® customer Intelligence

Kik a legjobb ügyfelek? Mit tehet Ön annak érdekében, hogy megtartsa őket? Marketingkampányai meghozzák a várt eredményeket? Legértékesebb ügyfeleit folyamatosan újabb és újabb kilátásokkal kápráztatja el?

Az igazság az, hogy nagyon sok vállalat nemigen érti ügyfeleit és nehezen találja meg velük a kapcsolatot. A marketingbefektetések váratlan megtérülése potenciálisan a legnagyobb kihívást jelenti a szervezetek számára, miközben igyekeznek hasznot hozóan kommunikálni ügyfeleikkel.

Miért olyan nehéz növelni a befektetések megtérülését?

  • Az egyes ügyfelek viselkedésének konzisztens ismerete elengedhetetlen a legjövedelmezőbb ügyfelek kiválasztásához. Azonban a vállalat egyes osztályain elszigetelten tárolt ügyféladatok megakadályozzák a teljes áttekintést.
  • Sok szervezet nem veszi komolyan a marketingkampányok határidejét, és így az eredmények mindig lelombozóak. Sőt, sokszor még a operatív CRM rendszer és más források elemzése is elmarad, ami pedig az alapja a  „jót, jónak, jókor” sikert hozó hármasnak.

Csak a SAS Customer Intelligence megoldása nyújtja azt a tudást, amely egy „marketingre kész” szervezet kiépítéséhez és ezzel a hosszú távú versenyelőnyhöz szükséges. A SAS ügyfélintelligenciájával a kampányok és programok minden csatornán eredményesebbé, összefogottabbá és rendszeressé válnak. A SAS előrejelző analitikájával felszerelkezve Ön biztos lehet abban, hogy az aktuális eredmények megegyeznek a várt eredményekkel, még mielőtt bármennyit is költene egy újabb kampányra.

A SAS Customer Intelligence kínálja az ügyfélérték növeléséhez és a marketingbefektetések megtérülésének javításához szükséges legösszetettebb eszközöket:

  • A SAS Marketing Automation a legátfogóbb kampánymenedzsment megoldás a piacon. Mindent megad, hogy a nyers, elszigetelt ügyféladatokból jövedelmező kampányok születhessenek.
  • A SAS Marketing Optimization szofisztikált matematikai megközelítéssel optimalizálja a kampány megtérülését korlátozott költségvetés, csatornakapacitás és más szervezeti korlátok meghatározásával.
  • A SAS Digital Marketing jogosultsághoz kötött elektronikus csatornákon keresztüli marketing megoldás a SAS Marketing Automation kampányok segítésére, mely lehetővé teszi felhasználók számára a személyre szabott és nyomon követhető e-mail üzenetek készítését.
  • A SAS Interaction Management szabadalmaztatott viselkedéskövető technológiákat alkalmaz a valós idejű marketingpárbeszédekhez.
  • A SAS Web Analytics segítségével követhető az egyes látogatók mozgása a weboldalon, kimutatható esetleges vásárlási és/vagy visszatérési szándéka.

Egyesített platformra építve
A SAS Customer Intelligence a SAS Enterprise Intelligence Platformra épül, mely olyan alapvető elemeket tartalmaz, melyek nemcsak a marketing osztályon, hanem a szervezet egészében is hatékonyan alkalmazhatók. A platform képessé tesz a már meglévő technológiák kiaknázására és csökkenti a marketing megoldások birtoklásának összköltségét.

A SAS Enterprise Intelligence Platform vállalati szintű jelentéskészítő eszközöket tartalmaz, így felfedezhetők az ügyféladatok a különböző standard és ad-hoc jelentések, OLAP alapú elemzések és paraméter alapú jelentések között. A platform átfogó adatmenedzsment képességekkel is bír, lehetővé téve, hogy felhasználója egyedi képet alkosson az ügyfélről. A világ leghatékonyabb adatbányászati megoldása pedig segít azonosítani a legértékesebb ügyfeleket és előre jelezni, kik a legvalószínűbb vásárlók vagy elvándorlók a jövőben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper

Interactive Tour