Termékek és megoldások
Iparágak
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Riportolás
Lekérdezések & elemzések
OLAP
Integrált analitika
Képi megjelenítés
MS Office integráció
Visual Analytics
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Business Intelligence

Ma már a szervezetek informatikai részlegeitől megkövetelik, hogy jó minőségű, különböző rendszerekből származó adatokat integráló információkkal lássák el a szervezet egészét, s közben ne növekedjenek a költségek, és optimálisan üzemeltessék az informatikai infrastruktúrát. Az egyedi üzleti intelligencia-eszközök megfelelhetnek egyes részlegek igényeinek, ám ezeknek a független, számos szemből álló információláncoknak a fenntartása egyre drágább, gyakran dedikált technikai személyzetet követelnek meg, továbbá mivel az információ nem közös vállalati adatmodellen és szabványon alapul, az üzleti felhasználók gyakran bizalmatlanok a kapott adatok integritását és valódiságát illetően.

Olyan környezetet kell tehát létrehozni, amely figyelembe veszi a felhasználók pillanatnyi igényeit, s egyidejűleg szavatolja, hogy az infrastruktúra meg fog felelni a jövőben fellépő igényeknek is. Ez a környezet pedig koherens, stratégiai, a későbbiekben is rugalmasan bővíthető vállalati architektúrát biztosít az üzleti intelligencia számára.

Reflektorfényben

Ismerje meg egyedülálló üzleti intelligencia megoldásunkat és töltse le a sascom 36 oldalas különszámát, amelyben iparági elemzők, ügyfelek és partnerek mondják el véleményüket a SAS Business Intelligence megoldásról.

A SAS Business Intelligence nyílt, integrált vállalati architektúrát biztosít, s ehhez új, speciális felületeket kínál, amelyek támogatják a különféle felhasználók jelentéskészítési és elemzési igényeit. Mivel az adatokat közös infrastruktúrán belül lehet elérni, elemezni és megosztani, az információ a szervezet minden szintjén elérhető.

A SAS átjárható környezetet teremt az összes tevékenység számára az egyszerű jelentéskészítéstől kezdve a bonyolult elemzésekig. Ez a keret nemcsak konzisztens, megbízható eredményekkel szolgál, hanem nagyobb együttműködési lehetőséget és elmélyültebb partnerkapcsolatot is biztosít a vállalat különálló munkacsapatai, részlegei között, elősegítve a hatékony, kollaboratív döntéshozatalt. A SAS felületeit anélkül lehet használni elemzések készítésére, hogy a felhasználó speciális elemzési tudással rendelkezne vagy segítséget kellene kérnie az informatikától.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Piaci elemzők

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper

Interactive Tour

Business Intelligence Competence Center

Technológiák

Enterprise Business Intelligence

Riportolás

Lekérdezések és elemzések

OLAP

Integrált analitika

Képi megjelenítés

Microsoft Office integráció