Termékek és megoldások
Iparágak
Banking
- Anti-Money Laundering
- Credit Risk Management
- Credit Scoring
- Customer Retention
- Fraud Detection
- Market Risk Mgmt.
- Marketing Automation
- Operational Risk Mgmt.
- Performance Management
- Risk Management
Government
Insurance
Manufacturing
Energy & Utilies
Life Sciences
Retail
Telecommunications
Megoldások
Adatintegráció
Üzleti intelligencia
Analitika
Enterprise Intelligence Platform
Termékek A-tól Z-ig

 

SAS® Credit Risk Management for Banking

A SAS Banking Intelligence Solutions megújult részeként, a SAS Credit Risk Management segíti a bankok tőkeallokációjának javítását, jövedelmezőségük növelését és a részvényesek számára biztosítja a hatékonyabb megtérülést. Az új verzió legfontosabb jellemzői:

  • Előre konfigurált kalkulációk a szabályozás szerinti tőketartalék kiszámítására, valamint a gazdasági tőke kiszámítására. Az intézmények eszközfajtánként eltérő számítási módszereket alkalmazhatnak, és egyetlen környezetben végezhetik el az összes szükséges számítást. A felhasználók tárolhatják a különböző szabályozási követelmények szerinti preferenciáikat.
  • Egyedülálló lehetőség a kockázatot csökkentő biztosítékok optimalizálására.
  • Zökkenőmentesen integrált rendszer, amelyben dinamikusan összekapcsolhatóak a PD és LGD modellek.
  • Webes kezelőfelület, amely eseti elemzéseket és a riportokban lefúrásokat tesz lehetővé, testre szabható adatokat kínál és közzéteszi a szabályozói jelentéseket.

A SAS Credit Risk Management megoldás része a SAS Risk Dimensions, amelynek új verziója szintén fontos új elemeket kínál. Továbbfejlesztett funkciók támogatják az ügyfelek definiálását és a különböző kockázatcsökkentő technikák kezelését. A Java alapú interfész jobban illeszkedik a kliens/szerver környezetbe, és integrált módon biztosítja a felhasználók és csoportok védelmét. Ezenfelül a megoldás új verziója a SAS Intelligence Platformon fut, amely lehetővé teszi az üzleti adatok elemzését és megosztását az egész vállalatot átfogóan.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hírek és rendezvények

Magyar referenciák

Nemzetközi referenciák

Brosúra

White Paper